Klantvriendelijk

Een garage bedrijf waar ze de afspraken goed nakomen

weer erg prettig geholpen

auto gebracht, er stond een vervangende auto klaar. ik werd netjes gebeld wat er naast de beurt geconstateerd was en wat dat ging kosten. auto stond een dag later weer netjes gewassen klaar en ze hadden de winterbande er ook nog even opgezet! ervaring was weer top!

Klantgericht

Zocht een nieuwe auto. De auto stond gelijk rijklaar voor een proefrit. Fijne verkoop, vooral op eigen gevoel en geen gepush. Lekker laagdrempelig en vooral menselijk. En een super service en goede communicatie over wat er gebeurt bij de auto voor de aflevering.

Top service

Een storing van mijn auto is snel en vakkundig opgelost!

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende monteur bij een fijn en professioneel bedrijf met een zeer goede service.

Fijne garage

Heb hier een hele mooie occasion gekocht en mijn oude ingeruild Allemaal aardige en vriendelijke mensen. De auto werd netjes afgeleverd met een beurt. 1 minpuntje het duurde bijna 3 weken voor ik de auto kon ophalen vanwege drukte. Kan gebeuren. Voor mij was het niet zo heel erg want ik was nog mobiel. Maar verder raad ik deze garage aan.

Weer prima geholpen.

Stekker voor de aanhanger stuk. Na een half uurtje was alles weer tip top in orde.

Nette service

Snelle service bij bijzonderheden eerst overleg en dan pas repareren

• Prijs/Kwaliteit

De auto zou voor een beurt. Toen ik de auto bracht bleek dat dit net 2.5 maand voor de APK datum was. Zonder probleem auto weer opgehaald en 2 weken later weer gebracht. Nu kon de beurt samen met de APK.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Dik en dik tevreden of dit bedrijf

Altijd een eerlijk advies en altijd vriendelijk.

Goede service!

Nieuwe auto gezien. Ik kon meteen langskomen voor een proefrit. Goed overleg en super fijn dat ik mijn huidige auto kan inruilen voor de nieuwe. Top geregeld!

in 1 woord; perfect

in 1 woord; perfect

Echt toppers

Zaterdag gebeld en woensdag proefrit echt super open, aardige mensen echt een aanrader Alles snel geregeld proefrijden en meteen meenemen Daarom 5 sterren

Top garage

Altijd mee denkent voor de juiste oplossing

Super!

Wij zochten een klein 2e autootje erbij, en deze hebben we samen gevonden! Zeer net bedrijf en eerlijk!

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijk, eerlijk en afspraak = afspraak

Fijn contact, no-nonsense. Occasion gekocht. Vanwege afstand afspraak gemaakt om afleverklaar te mogen proefrijden en als het zou bevallen gelijk afhandelen en meenemen. Dat is helemaal volgens afspraak en op een prettige manier gegaan. Auto gekocht en direct mee. Nu, hopelijk, weer wat jaren rijplezier!

• Prijs/Kwaliteit

Auto van top tot teen nagekeken en alles gerepareerd, en geeft duidelijk aan wat de kosten zijn. Dat je niet achteraf je te pletter schrikt

• Prijs/Kwaliteit

Auto First en de klant óók!

Een goede mix tussen zakelijk, klantvriendelijk en humor. Ook met deze aangekochte auto zal het na aflevering weer helemaal goed gaan.

Prima en snel

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Airconditioning werkt weer!

De airconditioning van mijn Golf was defect door een lek in de condensor. AutoFirst Hardenberg heeft de condensor vervangen en een airco beurt uitgevoerd. Tot nu toe functioneert mijn airco nog steeds prima. Een leenfiets had ik tot mijn beschikking (prima service). Op het moment dat de auto gereed stond ontving ik netjes een WhatsApp bericht. De volgende keer kom ik zeker terug bij deze garage.

Prima!

• Prijs/Kwaliteit

De afspraak over distributie riem vervangen was niet goed doorgegeven

Verder vriendelijke mensen alleen in vakantie drukte de afspraak over vervangen distributie riem vergeten wordt nu na 24.000 km vervangen over ongeveer 8 maanden Gr Greet Lijnema-Hoogma

Prima direct geholpen

Direct geholpen, prima service

• Prijs/Kwaliteit

Nog geen ervaring op het gebied van pech

Geen

Goede ervaring.

Prettig zaken mee te doen.mooi en goed bedrijf.

Kruiwiel 10

7773NL Hardenberg

Over AutoFirst Hofsink & Nijland

Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Autofirst organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen. Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft. Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.