Wat een fijn autobedrijf is Autofirst Schormans. Alleen maar lof. We hebben veel vertrouwen in het vakkundig personeel.
Onze zoon had meerdere storingen aan zijn auto, uitgelezen bij een andere garage. Die konden hem niet verder helpen. Via andere klanten van Schoormans bij deze garage terecht gekomen. Wat bleek nu, schijnbaar had de 1e garage geen reset gedaan van het apparaat waar mee men storingen doet uitlezen en stonden deze nog allemaal erin bij de auto van onze zoon. Autobedrijf Schoormans had in feite direct in de gaten wat er mis was met de auto en voor een schappelijke prijs is de auto weer gerepareerd.
De vakman zegt wat er gebeuren moet en jij bepaalt of je daar mee akkoord gaat. Deze benadering geeft me een goed gevoel.
Ik ben ronduit tevreden over de reparaties en onderhoudsbeurten die door Autofirst Schoormans al vele jaren aan mijn auto’s zijn uitgevoerd. Daarnaast steeds vakkundig advies, gebruik van originele of prima kwaliteit vervangende materialen. Ook door het jaar steeds uitstekende service en adequate hulp.
Deskundig, eerlijkheid, neemt de tijd.
De monteurs staan altijd klaar, net als de koffie en thee. Goede service!
Ben al jaren bij Schoormans garage en ben super tevreden. Ik hoop dat ik hier nog lang klant mag zijn…..
Wordt er altijd naar volle tevredenheid geholpen. Echte aanrader en goede service.
Kom al jaren bij Schoormans voor de onderhoudsbeurten apk en reparaties. Altijd goed geholpen
Kom er al jaren en wordt altijd vriendelijk, deskundig en goed geholpen
Ik werk in de thuiszorg en heb mijn auto heel nodig. Autograrage Schoormans hebben mij al vaak gered. Hartstikke bedankt!!!!
Rimburgerweg 10
6471 XX Eygelshoven