Autobedrijf Spekkels is zeer vakkundig en betrouwbaar. Ik heb inmiddels al jaren lange ervaring met dit bedrijf voor het onderhoud en de APK keuring aangezien ik dan weet dat dit zeer professioneel wordt uitgevoerd. Buiten dit alles zijn de mensen van autobedrijf Spekkels ontzettende vriendelijke mensen die altijd ontzettend hartelijk zijn en die net dat ene stapje meer zetten qua service. Ook hebben zij mij geholpen bij het vinden en de aanschaf van mijn auto waar ik nu al een paar jaar van aan het genieten ben.
Auto had nieuwe accu nodig. Ik bel en accu wordt meteen besteld. Ze vragen wanneer je langs kan komen en volgende dag om 9 uur wordt er nieuwe accu ingezet waar je even op kan wachten.
Je kan altijd heel snel bij ze terecht en ze denken met je mee. Je word goed geholpen. Ben zo blij met deze mensen.
ben al een paar keer geweest doen wat ze zeggen en draaien er niet omheen.
Contact is altijd zeer goed, tevreden over de werkzaamheden. Altijd even contact als er onverwachte zaken geconstateerd worden.
Komen afspraken na. Goede prijs/kwaliteit.
Auto voor APK en "kleine beurt". Afspraak hiervoor maken verliep soepel. Kreeg een keurige leenfiets mee. Detail: Een in goed verkerende staat fiets met werkende verlichting.....niet onbelangrijk. Bij het weer ophalen van de auto bleek hij ook keurig schoon gezogen en gewassen te zijn. Een service die ik zeer waardeer. En ja.....natuurlijk liep mijn auto weer als een zonnetje. Graag tot een volgende keer....
Wij hadden motorstoring binnen een dag was de auto gerepareerd. En nog voor een mooie prijs ook. Wat een super garage met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader
Auto First Spekkels is mijn alltime favorite!
Afspraken worden nageleefd
Al jaren mijn vertrouwde garage!
Door onkunde/onwetendheid van de eigenaar zijn er kosten bij gekomen .
Altijd goede service en aardige monteurs
Prettige mensen, zowel achter de balie als de monteurs en eigenaar. Met veel technische kennis. Ze denken echt mee, kortom een aanrader! Wij zijn dik tevreden !
Deze keer was het alleen APK, maar in mei van dit jaar is de auto die ik van een familielid had overgenomen als nieuw opgeknapt door autobedrijf Spekkels. En dat heeft heel veel inspanningen, overleg met collega autobedrijven en tegenslagen gekost. Maar ze gaven niet op en vonden alle euvels hoe lastig ook te vinden. Van een daahboard waarop al tijden bijna alle waarschuwingslampjes brandden ging ik naar een auto die rijdt als een zonnetje zonder brandende waarschuwingslampjes. Super blij mee!
Ik ben goed geholpen.
Of ik nu kom voor onderhoudsbeurt, APK, een kapot lampje of een batterij, ik wordt altijd super vriendelijk geholpen.
We konden via de website snel en gemakkelijk een datum voor de grote beurt + apk plannen. Bij de beurt zelf werd goed afgestemd over de werkzaamheden.
Snelle service en goede service!
niets aan toe te voegen
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief.
Klein bedrijf, maar voldoende uitgerust. Afspraken worden nagekomen. Twee nogal oude auto's (18 jaar) worden goed rijdend gehouden tegen alleszins aanvaardbare kosten.
Vriendelijk, klantgericht.
Rumpsterweg 29