Auto First Spekkels is mijn alltime favorite!
Afspraken worden nageleefd
Al jaren mijn vertrouwde garage!
Door onkunde/onwetendheid van de eigenaar zijn er kosten bij gekomen .
Altijd goede service en aardige monteurs
Prettige mensen, zowel achter de balie als de monteurs en eigenaar. Met veel technische kennis. Ze denken echt mee, kortom een aanrader! Wij zijn dik tevreden !
Deze keer was het alleen APK, maar in mei van dit jaar is de auto die ik van een familielid had overgenomen als nieuw opgeknapt door autobedrijf Spekkels. En dat heeft heel veel inspanningen, overleg met collega autobedrijven en tegenslagen gekost. Maar ze gaven niet op en vonden alle euvels hoe lastig ook te vinden. Van een daahboard waarop al tijden bijna alle waarschuwingslampjes brandden ging ik naar een auto die rijdt als een zonnetje zonder brandende waarschuwingslampjes. Super blij mee!
Ik ben goed geholpen.
Of ik nu kom voor onderhoudsbeurt, APK, een kapot lampje of een batterij, ik wordt altijd super vriendelijk geholpen.
We konden via de website snel en gemakkelijk een datum voor de grote beurt + apk plannen. Bij de beurt zelf werd goed afgestemd over de werkzaamheden.
Snelle service en goede service!
niets aan toe te voegen
Mijn ervaring met dit bedrijf is positief.
Klein bedrijf, maar voldoende uitgerust. Afspraken worden nagekomen. Twee nogal oude auto's (18 jaar) worden goed rijdend gehouden tegen alleszins aanvaardbare kosten.
Vriendelijk, klantgericht.
We kwamen langs om te kijken hoeveel het zou kosten om ons barrel weer rijklaar te laten maken. Zou echt teveel kosten, dus hebben we hem ingeruild voor een occasion die ze te koop hadden. Superblij met het meedenken (ook na ons eerste bezoek) en advies en de vriendelijke gesprekken
Gewoon goed
Ruitensproeiers deden gek. Ik kon gelijk even langskomen en ze zijn goed afgesteld. De monteur zag dat de ruitenwissers ook vervangen moesten worden en dat is per direct besteld en geplaatst. Echt super fijne mensen
Nadat ik had gebeld ivm een storing in de motor kon ik gelijk langskomen en wed deze direct verholpen
Zeer prettig bedrijf, met een persoonlijke benadering. Duidelijke afspraken. Werken snel en goed.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan, heldere uitleg over de activiteiten, snelle en accurate service, al jaren mijn vaste adres voor al mijn autozaken.
Geweldige service bij Frans en collega's
Leuk bedrijf
Rumpsterweg 29