Word perfect geholpen En de koffie staat altijd klaar Zeer tevreden
prijs kwaliteit zeer goed. vriendelijke ontvangst en behandeling aardige mensen altijd volgens afspraak
De service is uitstekend en ik ga zeker terug. Hartelijke groetjes Meiny.
Prima garagebedrijf.
Goede en vriendelijke service. Voor zover ik kan inschatten goede kennis van zaken. Alleen de online communicatie is niet optimaal. Mijn 2 pogingen om online een afspraak te maken kregen geen reactie. En mijn auto (72-DN-BJ) staat blijkbaar op naam van mijn partner, terwijl het toch echt mijn auto is. Verder goed!
Prima Service
Snelle afhandeling defect, reparatie binnen één dag. Super
Niet opdringerig en netjes geholpen
Auto op Marktplaats ontdekt. Afspraak gemaakt. Werd zeer vriendelijk geholpen . De koop van de auto ging vlot en zonder complicaties. Goede communicatie. Koffie lekker. Twee kleine minpuntjes: - bij aflevering was ik blij dat ik nog net het volgende pompstation haalde. - ik schrok me een een hoedje als alles waarschuwingslampen gingen brandden...betreffend handrem en dat de melding niet van het display verdwijnt. Uiterst irritant! Dat had ik graag vóór de aankoop geweten!
Jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent dat er te weinig benzine in de auto zat heb ik niet opgemerkt U heeft proef gereden en daar heb ik niks van gehoord anders had ik er wat bij gedaan en het lampje van de handrem had ik u uitgelegd
Wederom goed geadviseerd en geholpen door Arend Spekkels! En wat een fijne service! Ik ben al jaren een tevreden klant.
Klantvriendelijk en snel geholpen
1ste keer in zee gegaan met deze garage voor het vervangen van de waterpomp. Scherp geprijsd, geen poespas. Auto Rijdt nu weer prima. Zeker een aanrader voor uw gebreken aan de vierwieler.
Zoals altijd weer goed, vriendelijk en snel geholpen, dit keer met apk en servicebeurt.
Een dag later al terecht gekund voor 2 nieuwe banden!
Ik kom al jaren bij Spekkels. Kan er altijd snel terecht als er iets is (met mijn al wat oudere auto), ook als het druk is. Fijne garage waar ik prettig word geholpen!
Prettige service, deskundige aanpak: serieus nemen van de gestelde vragen/problemen.
Eerlijk garagebedrijf met een hele goede service!
Idem als boven
We zijn al 40 jaar een tevreden klant. De auto werd bij mij thuis opgehaald, wat heel prettig is. Het probleem werd binnen een dag verholpen.
Klant sneller en beter op de hoogte houden hoe en wat zodat de klant niet meerdere keren hoeft te bellen om informatie los te peuteren.
Komt afspraak na en handelen direct
duidelijke afspraken, en van tevoren gebeld wat de kosten worden. super service
Spreekt voor zich
Rumpsterweg 29