Snelle goede service Al meer dan 20 jaar een tevreden klant
Altijd prettige ontvangst, keurige rekening en altijd als afgesproken
Ik kreeg een duidelijk antwoord op de door mij gestelde telefonische vraag en toen ik bij de garage kwam werd het euvel aan de auto professioneel opgelost.
Auto werd opgehaald en paar uur later weer weggebracht, alles netjes gefikst. Auto netjes achtergelaten, duidelijke communicatie. Helemaal top!
Ieder jaar een plezier om naartoe te gaan. Top zo Arend en Frans.
Uitstekend.
Goed overleg vooraf zodat duidelijk is wat er gedaan moet worden en wat de kosten zullen zijn.
Zeer goede ervaring en we gaan als goede bekende met elkaar om
Al jaren vaste klant, wordt hier altijd goed behandeld. Vooraf gebeld voor reparatie met advies voor vervanging. Prijzen zijn ook redelijk.
Tijdens een proefrit was het geen probleem om tussendoor de auto te laten beoordelen door een andere garage. De punten die genoemd zijn, zijn verholpen en de auto was snel klaar en werd afgeleverd met een nieuwe APK. Na de vakantie kan ik nog terug komen om een kabel van 1 van de achterstoelen af te stellen. Kortom, goede service en al eerder genoemd.. Lekker koffie
We komen hier al jaren tot volle tevredenheid. Dit jaar voor het eerst onze caravan in onderhoud gedaan bij Spekkels. Ik wist niet dat ze dat ook doen.
Er waren een paar kleine, maar lastige mankementen (raampje bestuurder ging niet meer open, antennen kapot) en ik wilde een nieuwe autoradio. Bij alle dingen ben ik snel en deskundig geholpen.
Ik bracht een Volvo V40, waar het nodige aan mankeerde, na degelijk onderzoek door Spekkels een hele was lijst. Voor nog geen € 3000,= hebben ze deze auto als “nieuw” gemaakt! (Nw radiator, nw accu, nw ruitenwisser installatie l en R, nw distributie, nw veiligheids gordel, olie ververst, nw filters, nw rem olie, etc etc) Ben erg tevreden, correct geholpen, tussentijds op de hoogte gehouden van de vorderingen, leen auto mee. KORTOM : EEN ZEER TEVREDEN klant, ik kan deze garage bij een ieder aanbevelen!
Vakkundig, eerlijk, goede communicatie, fijne service, meedenken
Goed, snel en prettig
Vriendelijke mensen en helpen je waar ze kunnen.
De menselijke maat staat hier hoog in het vaandel!
Vakbekwame mensen en zeer goede service.
Ik kan bij Spekkels altijd terecht met mijn vragen. Wordt goed geholpen. De auto wordt bij ons voor de deur opgehaald en teruggebracht, wat ik echt ideaal vind!
Aardige mensen en vertrouwd
Mijn auto word opgehaald voor de APK keuring en ze houden het altijd zo laag mogelijk en ik zal zeker altijd bij deze auto bedrijf mijn auto laten repareren als er wat aan mankeert en ooit mijn volgende auto kopen. Zeer klantvriendelijk en heel kundig. Ben heel erg tevreden
Ik ben altijd heel tevreden over de service van Spekkels. Maar de laatste keer was de rekening een tegenvaller. Ik vond de prijs van de gebruikte onderdelen erg hoog.
Airback ring probleem opgelost voor ruim €900 en duurde meer dan een week. Drie keer zelf moeten bellen voor update. Kregen wel een gratis leen auto mee maar moesten uiteindelijk toch een dag huur betalen. Eerst zeggen dat het gratis is en dan op rekening van ongeveer € 900 nog € 14 huur laten betalen... Volgens mij heb je het dan niet helemaal begrepen.
Wel een beetje duur vergeleken bij andere
Rumpsterweg 29
3981 AK Bunnik