Erg fijne communicatie en hulp.

Mijn ervaring is doorgaans heel prettig met dit bedrijf.

Goede ervaring

Heb een keurige nette Volvo XC 70 aangeschaft bij autobedrijf spekkels. De auto ziet er keurig uit en is goed onderhouden. Vriendelijke mensen die alles goed uitleggen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vooralsnog heel tevreden met de uitvoering van de opdracht

Het is te vroeg om na een dag een definitief oordeel te vellen omdat ik nog niet kan beoordelen of alle reparaties bij gebruik van de auto gelukt zijn. Maar vooralsnog ben ik tevreden met de zorg aan mijn auto besteed.

weer prima geregeld

Deskundige en vriendelijke service voor een goede prijs.

Prettige dienstverlening, klantvriendelijk

Prettige manier van werken. Zoeken vaak samen met de klant naar een oplossing. Hebben even tijd voor je ookal zijn ze erg druk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

vriendelijke, vakkundige service en waarde voor het geld.

Wederom zijn we vakkundig geholpen. Op een (prijs)vriendelijke manier.

zeer aardige mensen

Vriendelijke mensen en deskundig

Heel fijn bedrijf

Via bandenleader banden besteld en die bij Spekkels laten monteren. Zeer vriendelijk geholpen, kon lekker met koffie aan de tafel een uurtje werken en toen was alles alweer klaar. Perfect bedrijf en heel klantvriendelijk. Volgende keer zou ik voor nieuwe banden eerst even langsrijden voor advies.

top

zoeken altijd naar oplossingen.

zeer goed

Vriendelijk, snel en zo als het hoort

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heel prettige en kwalitatieve garage

na jarenlang bij mijn vertrouwde garage in Utrecht geweest te zijn moest ik vanwege sluiting helaas op zoek naar een waardige opvolger. Dat is gelukt. Bij deze garage is mijn auto in goede handen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, professioneel en waarde voor geld

Zoals altijd deskundig, eerlijk en snel geholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Auto weggebracht voor APK, beurt en bandenwissel, en kreeg hem, naast dat de gevraagde dingen gedaan waren, ook van binnen en van buiten gewassen terug :-).

Professioneel

Alles prima, geweldig ervaren mensen Hartelijk en oprecht! Goede service Aanbevolen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn bedrijf, denken altijd goed mee!

Al jaren klant, fijn bedrijf. Denken in oplossingen die niet meteen de wereld kosten. Leuke aardige mensen en een autobedrijf dat nog wel betaalbaar is.

prima.

Kort en duidelijk wat er moest gebeuren, een afspraak gemaakt voor reparatie en klaar.

Fantastisch

Zeer professioneel geholpen.

Als altijd zeer goed

Ik ben al jaren klant bij Spekkels. Zij zijn altijd betrouwbaar, leveren goede diensten en service en geven adviezen waaruit blijkt dat zij de klant goed kennen. Top garage.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en vriendelijke mensen

Na mijn belletje kon ik snel terecht en werd alles zoals afgesproken gedaan. Voor een prima prijs en met top monteurs.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Van super, naar twijfelt naar super!

Wij hadden een slechte ervaring bij de iveco dealer en zijn daarna bij spekkels gekomen via vrienden. De telefoniste heeft enorm vrij en lief geholpen al vanaf moment 1. Toen de auto er stond leek het er op dat er een communicatie fout was geweest tussen ons en het bedrijf. Maar uiteindelijk hebben ze, zover wij op een afstand konden zien. Alles op alles gezet om voor ons toch de auto optijd gekeurd en gerepareerd af te leveren. Dus daar zijn we erg dankbaar en blij om voor het harde werk wat ze voor ons hebben geleverd en zelfs al was er al een communicatie fout, dit is namelijk niet helemaal duidelink geworden, hebben ze enorm hun best gedaan om te doen wat wij dachten dat er gezegt was. Of dat nu wel of niet gezegt was. En dit was voor ons echt super. Hierom en dus de klantenservice en oplossings gerichtheid die daar heerst zijn wij enorm blij en dankbaar voor hun werk voor ons.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service zoals altijd.

Prima weer. Winter en zomerbanden wissel.

Vriendelijk en goede service

Ik heb hier laatst een auto gekocht en mijn ervaring was zeer goed. Geholpen door een vriendelijke man, duidelijke afspraken gemaakt en ik ben zeer tevreden met de auto. Zeker een aanrader!

Helden

Ze hebben mij zo goed geholpen en altijd heel vriendelijk er bestaat voor mij geen beter autobedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service en kwaliteit. Auto is zelfs gratis gewassen.

Uitstekend en meteen geholpen

Mijn echtgenote reed een spijker in de band van haar auto.Gelukkig liep de band niet meteen leeg en kon zij Spekkels nog halen.De band werd ter plekke gerepareerd terwijl zij hartelijk met koffie werd ontvangen.Geweldig geholpen dus.

Rumpsterweg 29

3981 AK Bunnik