Wat een Top bedrijf

Beste lezers mijn naam is Edwin Leenards Deze garage is erg goed in het leveren van kwaliteit, klantvriendelijkheid en het uitvoeren van werkzaamheden. Er is veel kennis van heel veel auto’s en een zeer nette prijs. Deze review is niet naar waarheid geschreven en niet zomaar. Het is echt een zeer goed bedrijf waar ik met mijn Porsche zeker blijf komen. Ik kom altijd bij de garage in Lemmer. Ik hoop dat u als lezer iets met deze info kunt Mvg Edwin Leenards

Goed.

Kan wat personeel bij. Om de werkdruk te verlichten. Duidelijk wezen in wat mensen moeten betalen.. Verder prima bedrijf met vakmensen

zeker aan bevelen .

het voelt net zo vertrouwd als bij de Rijke , had kapotte rechter spiegel in het weekend maandag ochtend de nieuwe er op lekker snel .Ben natuurlijk nog niet zo lang klant maar voelt prima.

top service en reparatie

Afgelopen zomer in Frankrijk is onze toproof van de auto gesneuveld door vallend gesteente, niemand kon het repareren, behalve waarschijnlijk de dealer zelf maar was op dat moment lastig, 1 belletje naar auto first lemmer en de afspraak werd gemaakt, keurig netjes gerepareerd. en afgehandeld. een aanrader

Grote klasse

Ben nu al jaren bij autobedrijf Bosma. En ben zeer tevreden over dit bedrijf.De service is klasse.krijg vooraf altijd even een belletje over de factuur, en wat er moet gebeuren Ben voor Bosma al bij meerdere garages geweest.waar ik ben besodemieterd die deden niet wat er moest gebeuren .maar wel een dure rekening presenteren.(waarschijnlijk omdat ik een vrouw ben, (en geen verstand van auto's heb) Dit komt bij Bosma niet voor.

• Prijs/Kwaliteit

Waarde organisatie. Ik wil hier graag een mailtje aan toewijden. Ik zelf woon en werk in Katwijk aan zee, Waarom Sint-nycolaasga. Ik zelf heb daar sinds 1983 een vakantie woning, En mijn monteur die de Auto's deed heeft Groom 6 van Defentie Via mijn buurvrouw ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik wordt goed geholpen, Mvg Klaas Zwitser

Goed!!!!!

Gewoon echt goed

Top snelle service

Snelle top service

• Prijs/Kwaliteit

Alles is heel netjes verlopen

Klantvriendelijkheid, is zeer goed zowel in afspraak en service

• Prijs/Kwaliteit

Wij hebben onze bedrijfswagens in onderhoud bij Bosma, dit voldoet ons prima. Alle medewerking om de wagens in onze vakantieperiode in onderhoud te nemen. Prima service.

vriendelijk en doeltreffend

zie boven

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Eerlijk en goed geholpen.

Eerlijk en goed geholpen volgens afspraak.

Super!

Netjes en vriendelijk geholpen zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

gewoon goed!

Prima garagebedrijf, nuchtere aanpak en vlot in de omgang

Zeer correct

Fijne service

Geweldige service

Afspraak gemaakt voor een APK keuring, ze kwamen 's ochtends de auto zelfs ophalen hiervoor en brachten hem op het einde van de dag weer terug.

goed en snel geholpen

Fijne garage

Prettige sfeer. Goed contact over de kosten.

Geweldige service l

We worden iedere keer fantastisch geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk altijd zoals afgesproken met de juiste kwaliteit tegen een redelijke prijs

Prima zoals vaker

• Prijs/Kwaliteit

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zaken die gemaakt en wat dit ging kosten.

Snel geregeld

Had nieuwe accu nodig, was in voorraad en meteen meenemen en factuur netjes per email ontvangen.

Lemsterpad 38 B

8531 AA Lemmer