N.a.v. een olie lampje wat aangaf dat er moest worden bijgevuld reed ik langs dit bedrijf. Ik dacht ik koop even een fles olie maar de vriendelijke balie medewerker vulde hem gelijk voor mij bij. Omdat dit bedrijf dicht bij mijn werk zit, de berichten van mijn collega’s waren prima, heb ik hier de auto voor apk en zomerbeurt laten nakijken. Zeer tevreden.
Als nieuwe klant zeer tevreden!
Altijd goed hier. Top
lekke band snel verholpen zodat wij mooi op tijd voor controle in ziekenhuis waren !!!
Fijne garage doen alles in overleg
Vlotte service en alert
Fijn personeel en uitmuntende service
Ik ben enthousiast. De medewerkers luisteren goed, vragen gericht door, denken mee. Stemmen de kosten vooraf af. Zijn deskundig. Zijn vriendelijk. Bieden vervoer van en naar huis aan. Mijn auto is in veilige handen. Dank Abe, Durk en collega's van Autobedrijf Bosma Sint Nicolaasga
Super service,
na al mijn eerdere goede ervaringen wederom prima geholpen. er wordt goed naar je wensen geluisterd en goed meegedacht.
Goed geholpen en overleg over de reparatie
Er wordt meegedacht met de klant.Duidelijke communicatie.
Goede service, vriendelijke mensen vlotte afhandeling.
Zowel het onderhoud aan onze EV's als aan de ICE (honden) auto wordt altijd met veel zorg en deskundigheid uitgevoerd. Abel is eerlijk met koop- en verkoop en de monteurs zijn goud waard. Alleen maar jarenlang positieve ervaringen met dit team! Top!!
Kon dezelfde morgen terecht. Goed geholpen door een vriendelijke monteur.
Goeie ervaring!
Afspraak tussendoor werd ondanks volle agenda soepel geregeld
Snel en vakkundig geholpen!
Zeer vriendelijk en heel. Erg vlug geholpen.
Had al veel over dit bedrijf gehoord .echt hele goede berichten .erg klantvriendelijk en behulpzaam .Doordat er verschillende familieleden van mij altijd bij dit bedrijf kopen en de auto in onderhoud houden , en over dit bedrijf erg te spreken zijn , heb ik besloten om hier ook te kopen en mijn auto in onderhoud te houden .
Tussen de geplande werkzaamheden door werd er tijd gemaakt om "mijn probleem" op te lossen, fijn geregeld
Het afgelopen jaar ben ik per toeval bij jullie terecht gekomen om een auto te kopen. De service en het contact verliep uitstekend. Na het uitlenen van mijn auto, heeft de bestuurder schade gereden. Bij herstel twijfelde ik niet, en heb contact met jullie opgenomen. Het contact en de service is weer uitstekend verlopen, en was het ruim een uur rijden zeker waard.
Harde werkers die goed werk leveren goede communicatie. Top garage
Wij vinden alles prima
Lemsterpad 38 B