Fijne vakgarage

Altijd goede service en advies

Supersnelle apk keuring. I

Ik ben lopend van de garage naar huis gekomen. Amper thuis kreeg ik al een SMS, dat mijn auto al klaar was. Dat snelle service!

Goede service en fijn personeel

Ik kom er al jaren en wordt goed geholpen.

heel goed

bedankt voor het begrip naar mij toe heel vriendelijk

Uitmuntend

Alles goed geregeld. Kreeg een sms als herinnering dat ik vandaag werkbus moest brengen. Nadat bus klaar was een sms dat bus klaar staat. Ga zo door!!

prima service

prima service

Een geweldig garage bedrijf.

Repareert en vervangt wat nodig is en maakt het niet onnodig duur.

........

Zoals gewoonlijk top!!

Vriendelijk en behulpzaam

Ap.k. gepland, plus een kleine reparatie gedaan in overleg geen onverwachte verassingen. alles was naar behoren gedaan. tot de volgende apk weer

Goede service , vooraf prijsopgave.

Vak monteurs aan het werk

Prima garage met kundige monteurs

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen.

Goed en snel geholpen

Mijn bus stond bij een andere garage voor de APK, echter kon hij daar niet op de brug dus moest onverhoopt iets anders zoeken. Gelukkig hadden ze bij Pascal Knaapen nog een plekje vrij door een uitgevallen afspraak. Vriendelijk te woord gestaan en dus goed en snel geholpen. Verder was er ook een goede uitleg

Betrouwbare en accurate vakmensen.

Autoservice Pascal Knapen maar steeds weer haar deskundigheid en betrouwbaarheid waar vanuit een sympathieke en empathische werkhouding.

Ongekend wat een Service

Mijn eerste auto bij Pascal Knapen gekocht. Alles perfect geregeld van de proefrit to de aflevering. Auto super nagekeken eb wat nodig was is vervangen. Ongekend wat een service en vakmanschap. Heel blij met mijn Fiat 500. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

Direct hulp geboden toen het noodzakelijk was.

Correcte behandeling en een luisterend oor

zie boven

Wederom weer uitstekend geholpen

Al jaren de vaste garage voor het onderhoud aan de auto.

Fantastisch

Goede service, komen afspraken na, vriendelijk

Ik ben zeer tevreden

De service en betrokkenheid vind ik altijd belangrijk, ook de goeie uitleg van de medewerkers hoe de reparatie qua kosten is opgebouwd. Hartelijk dank Herman Philipsen

Degelijk bedrijf met goede service!

Ik kom er al jaren. Doen altijd hun best om mij snel en goed van dienst te zijn. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Snelle, goede service!

Zoals altijd zijn we weer snel en goed geholpen! Top!!!

Goede snelle service

Airco reparatie. Was snel gedaan. Auto om 8.00 uur gebracht, 12 uur weer opgehaald,

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert