Denken mee

Altijd uitstekend

Snell reactie op problemen. Snel verhelpen van de klacht.

Prima service.

Goed geholpen

werkt volgens afspraak naar tevredenheid gedaan

voor bijzonderheden wordt tussentijds toestemming gevraagd en advies gegeven voor noodzakelijke vervanging. In mijn geval ging het om 2 nieuwe banden.

Goed geholpen

Snel geleverd, snel gemonteerd

Altijd goed

Altijd goed

Goed advies en service.

Auto kreeg beurt. Daarbij geconstateerd airco defect. Advies hierover gekregen.

Afspraak moet je wel ruim van tevoren maken vanwege drukte. Als je dat weet is dat natuurlijk geen probleem meer.

Altijd geweldig!

Niks meer dan noodzakelijk en noodzakelijk zondermeer.

Altijd top service voor een eeriljke prijs

Pascal heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Komt zijn afspraken na en levert kwaliteit voor een eerlijke prijs. Aanrader !!!

Altijd de beste service !!

Bedankt voor de goede service en de snelle levering van de accu.

Goed meedenken met alternatieve oplossingen

Keken goed naar een alternatief voor een defect LED achterlicht.

Goede garage!

Personeel is vriendelijk en houdt je op de hoogte wat er veranderd tijdens de APK keuring zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Altijd de mogelijkheid om een leenauto te hebben tijdens reparatie. Goed bedrijf!

Fijne service en vriendelijk.

Mijn bus is daar in onderhoud, altijd goede ervaringen mee gehad. Van te voren inschatting van de kosten. Raadzaam advies.

Behulpzaam

Auto voor reparatie gebracht, vergeten doorgegeven dat de remmen het minder goed deden. Remblokken zijn vervangen. Goede service en weer velig op weg.

Al jaren breng ik mijn auto voor een beurt naar hun toe. Wordt altijd netjes behandeld, ze komen hun afspraken na en bij afwijkingen wordt er netjes vooraf contact opgenomen voor de te nemen acties.

Altijd klaar staan voor een kleinigheid te repareren

Vriendelijk en snel geholpen

Snel geholpen en vriendelijk

Redelijk...

Normaal gezien altijd dik tevreden. Nu terug gekregen niet 100% goed en bleken de remschijven voor ook vervangen te moeten worden. Maar ik zou verwachten dat men nadien nog een testrit maakt en dit er dan uithaalt ipv maar uitgaan van als we dit doen dan...zal t wel opgelost zijn. Dus dan de onderdelen vervangen moeten worden oke. Maar dat dit niet in 1 keer gedaan werd maar we de auto nu 3 dagen kwijt waren was niet fijn als het je enige auto in huis is.

Top garage

Altijd vriendelijk en goede en snelle service kom hier al jaren en mijn partner ook

Zeer goede vakmensen

Altijd goede service

Nu na een afwezigheid van 4 jaar, wegens nieuwe auto bij de dealer, opnieuw de auto in groot onderhoud bij Pascal en zijn team. Professionals, die het druk hebben, maar wel serieus kijken en soms ook onverwachte zaken, (minuscuul spijkertje in een band) netjes oplossen. Eerlijk en duidelijk.

Goed gevoel bij deze garage

Ik ben hier goed geholpen, in nood proberen ze hier ook wel iets te regelen om alles wat te versnellen

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert