Wij zijn altijd zeer tevreden over Pascal Knapen

Je wordt er altijd goed geholpen door deskundige monteurs. Je krijgt altijd goed advies

Top service.

Apk en grote beurt. Alles naar wens. Graag weer.

Top service! Graag weer

APK en een grote beurt. Alles naar wens

APK en grote beurt. Alles naar wens.

Vriendelijk en denken met de klant mee.

Gewoon goed!

Een eerlijke garage met goede service en vriendelijk personeel. Reparaties worden pas uitgevoerd na overleg en ook nog alleen indien nodig.

Hele goede communicatie als er iets extra's moet gebeuren aan de auto. Mijn auto werd zelfs thuis gebracht. Nou waar vind je die service nog?

Goede service en vriendelijke vakmensen

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd Diverse tips van de monteur

Prima.

Goed, prima!

Goed duidelijke afspraak, geen verrassingen achteraf.

Goed, prima!

Goed duidelijke afspraak, geen verrassingen achteraf.

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak, de nodige tips gekregen om problemen te voorkomen

Zeer goede service en heel vriendelijk personeel

Een eerlijke betrouwbare garage die niet meer doet dan echt nodig is, geen valse informatie of onnodige reparatie advies, kortom degelijk en vriendelijk personeel.

Een eerlijke garage met goede service en vriendelijk personeel. Ik ben al jaren klant en kan iedereen adviseren daar het onderhoud te laten doen, Hun eerlijkheid stel ik zeer op prijs.

Een eerlijke garage met goede service en vriendelijk personeel. Ik ben al jaren klant en kan iedereen aanbevelen om daar je auto te laten onderhouden.

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert