Een eerlijke garage met goede service en vriendelijk personeel. Ik ben al jaren klant en kan iedereen aanbevelen om daar je auto te laten onderhouden.

Uitstekende garage

zeer goede uitleg van Marco,wat er moest gebeuren en wat de kosten waren, correct behandeld.

Positief.

Geen lange wachttijd. Meedenkend over een dealer die de navigatie kan updaten. Auto staat klaar in de rijrichting voor gemakkelijk uitrijden. Vergeten pechhulp te verlengen. Dat kan nog geregeld worden ?

Super service

Defecte auto lamp, direct vervangen zonder afspraak, tegen schappelijke prijs

Uitmuntend!

Altijd geweldige service. Mocht bij een beurt iets afwijkends worden geconstateerd, word je altijd gebeld. Nog geen betere autoservice gehad!

Prima service en vriendelijk personeel

Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Niet echt goedkoop maar goed werk.

Snelle service

Snelle service , fijne medewerkers,

Als je hulp nodig hebt of zelfs in nood zit, staan ze meteen voor je klaar.

Ik had een kapotte band en ze kwamen binnen 15 minuten, ondanks dat ik autorepar heb gebeld. Die wilden me niet helpen omdat ik een stoeprand had geraakt. Dit zou een aanrijding zijn geweest en dus een geval voor de verzekering........

Zeer goede service.

Jarenlang goed behandeld, klantvriendelijk en meedenkend.

Fijne garage

Vakkundig, vriendelijke en goede service

Geweldig servicegericht bedrijf!

Super fijn bedrijf

Pascal geeft eerlijk inzicht in wat er nodig is jij bepaald wat er gebeurd.

Geeft goed advies en laat je zelf beslissen over de reparaties en kosten.

Top service

Onderhoudsbeurt aan mijn auto helemaal goed uitgevoerd tegen een eerlijke prijs

goede service

voor de eerste keer een kleine beurt aan mijn auto laten doen snelle afhandeling prima werk geleverd

geweldige service

altijd vriendelijk en uitstekende service

prettig contact, goede service.

Alles oke

Een eerlijke garage!

Mijn ervaringen elders hebben veel oneerlijkheid aan het licht gebracht in het verleden. Hier heb ik simpelweg de overtuiging dat er eerlijk wordt gehandeld en men niet bij alles probeert je het vel over de oren te trekken.

snel

voor de apk langs geweest en uitgevoerd. alles in orde, was geregeld binnen een dag

Wederom prima

Top, vertrouwd en volgens afspraak.

Lamp stuk..meteen gemaakt!

Een lamp vervangen aan de voorkant kan een kleine klus zijn Maar dat ik als zzp-er meteen werd geholpen en verder kon vind ik toch heel erg prettig! Dankjewel. Gerry

duidelijkheid over uitleg en werkzaamheden en onderdelen

Pascal geeft op voorhand duidelijk aan wat de bevindingen zijn en wat er dient te gebeuren met bijbehorende onderdelenprijzen. Vervolgens is de auto vlot en correct in orde gebracht voor verder rijplezier, prima zo.

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert