Staat altijd klaar voor te helpen .

Goede service en behulpzaam , kan ik van vele niet zeggen .

o

o

Bijzonder service gericht bedrijf

Ervaar hier authentieke passie voor vakmanschap tegen passende kosten. Zeer tevreden!

Tevreden met de werkzaamheden

Ik kom speciaal uit Venlo voor deze garage

Ouderwets goede service!!

Een fijn degelijk bedrijf!

Heel tevreden

Weer snel en correct geholpen met een kleine beurt en keuring voor mijn autootje.

Zoals altijd een prima service

IK kom al jaren in deze garage. Zoals altijd heel vakkundig, vriendelijk en een goede service.

Super klantvriendelijk

Mijn auto had nog niet zoveel gereden voor een kleine onderhoudsbeurt en daarom gebeurde in overleg wat kleinere dingen en dus was de rekening ook prettig altjd goede service

Vriendelijk

Betrouwbaar Vriendelijk Vakkundig

Vriedelijke mensen en goede service

Altijd een goede prijs, kwaliteit verhouding en vriendelijke vakmensen.

Heel tevreden over service en reparatie

Net een dag voor mijn vakantie storing. Direct ondanks de drukte plaats gemaakt en gerepareerd. Vandaar zeer tevreden.

Eerlijk en betrouwbaar

Zoals altijd, correct en perfect

Zoals altijd, correct en perfect

Top. Snel geholpen. Tevreden.

Stotteren van de moter. Bobine defect. 's morgens gebracht 's middags klaar.

behulpzaam en altijd bereid om een oplossing te zoeken bij problemen

Airco werkte niet meer goed, kon meteen even naar de garage komen om te kijken of er echt iets aan de hand was. volgende ochtend meteen afspraak om dit te maken.

Vriendelijke mensen en correcte afspraken

Top service

Ik kom hier al enkele jaren, en er word altijd goed overlegd over hoe en wat te doen.

Prima vaklui

Apk samen met beurt! Echt prima vaklui met hart voor hun vak. Ik kom zeker terug!

Totaal prima

Het gevoel dat alles goed en correct wordt uitgevoerd

Altijd behulpzaam en snel

Ik ga graag naar deze garage, ze helpen je goed en snel.

Geweldige garage

Afspraak gemaakt voor beurt/APK en airco onderhoud omdat dit een aantal jaren geleden is gedaan was mijn gedachten maar even een onderhoudsbeurt er aan laten doen werd gebeld door de monteur dat dit niet nodig was koelde genoeg en waren geen gekke dingen gevonden. Dat noem ik nog een service ipv gewoon uitvoeren en geld proberen te vangen. Top garage met service op No1

Goed zoals altijd.

Zoals altijd een goede ervaring en service.

al jaren zeer goede ervaring

al jaren zeer goede ervaring bij Pascal levert kwaliteit en als er toch iets mis gaat .kan je altijd terecht en de prijs voor dit alles valt altijd mee ..een pluim !!! voor Pascal kwaliteit en prijs gaan altijd samen .maar je betaald nooit te veel

afspraak, keuring en beurt liep allemaal op rolletjes.

Monteur heeft ook nog de motor vertroeteld met Tenap en het interieurfilter vernieuwd.

As usual…top

Roermondseweg 66 B