Prima vakmensen

In een kort tijdsbestek goed geholpen

Top service

Kon snel terecht en was snel weer klaar!

Vorige week een APK afspraak gemaakt en kon vandaag al terecht. Halverwege de dag kon ik m'n camperbusje alweer ophalen. Top, zoals ik van deze garage gewend ben.

Ben zeer tevreden, ik word altijd op de hoogte gehouden van aankomende kosten.

De APK voor mijn auto is prima gedaan. Goede tips.

zeer goed

Op tijd begonnen, presies volgens afspaak.

Top Service!!

Altijd goed geholpen en hele goede service, Kom er al jaren Top Garage!!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Zoals al gezegd, ze zijn betrouwbaar, snel, klantvriendelijk en prijstechnisch goed.

vakkundig, snel, informatief

vakkundig, snel, informatief

Zeer fijne garage

Duidelijke afspraken, en snelle service.

snel

snel safe en simpel. alles geregeld binnen een dag kosten waren ook goed te doen

Uitstekend!

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Prima service voor een prima kwaliteit.

Goede service en je wordt er vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk personeel met kennis van zaken wordt ook geholpen ook als ik geen afspraak heb en een probleempje heb.. Aan te bevelen voor anderen.

Top wat een vakman!

Na goed speurwerk heeft hij de oorzaak gevonden van de onregelmatig lopende motor van de MX5. De motor loopt weer als een naaimachientje. Pascal houdt je netjes op de hoogte van de te verwachten kosten. Kortom een tevreden klant,

eerlijke informatie en persoonlijk contact erg goed

Eerlijke informatie naar de klant .

Gewoon goed

Auto voor APK weggebracht. amper 2 uur later een sms ontvangen dat mn auto klaar was. Geen gelul, kan er verder niet veel over zeggen dan dat t allemaal prima geregeld is daar. ik geef een 9 omdat ik om 0800 wel n bakkie koffie had gelust daar... maar je kan niet alles hebben...

Vakmannen!

Prima vakmannen en goede prijs

Zeer vriendelijk

Eerlijk en betrouwbaar

Er wordt eerlijk gezegd wat de kosten en reparaties zijn. Alles in overleg met de klant.

Superrrrrr service duidelijke afspraken en eerlijke prijzen.

Wij komen hier al jaren bij Pascal en zijn team ik kan alleen maar lof toe roepen op dezen jongens.

Vakkundig en empathisch

Je weet wat je aan Pascal Knapen hebt !

Uitstekende service en komen afspraken na!

Alles volgens afspraak gemaakt aan mijn auto en goed contact tussendoor gehouden dmv telefoongesprekken. Zeer Goede prijs/kwaliteit verhouding. Na de rekening betaald en afgerekend te hebben van gevraagde werkzaamheden, had ik een dag erna een puntje gevonden wat nog onopgelost was door de grote reparatie en wat hun door de vingers was geglipt. Ze maakte gelijk een afspraak en hebben dit geheel kosteloos volgens afspraak opgelost en zonder verdere gedoe achteraf. Dit noem ik service ten top. Ga zo door!! Een dikke 10.

goede en snelle service, duidelijke uitleg over wat er is gedaan en waarom.

goede en snelle service, duidelijke uitleg over wat er is gedaan en waarom.

Kom er al jaren, bij wat voor probleem ook altijd een no nonsens verhaal. Er word je duidelijk verteld wat ze constateren. en wat er aan de hand is met je voertuig bekeken vanuit hun vakgebied, Geven duidelijk aan wat evt. reparatiekosten gaan worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Rij er na een bezoek altijd weer met een goed en veilig gevoel in mijn auto de weg op. Kan deze garage alleen maar aanbevelen.

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert