zoals altijd is alles uitstekend

zie hierboven

Zeer goed en behulpzaam auto bedrijf.

Denken ook mee met de klant

Gedaan waarna gevraagd, dus tevreden !

Na de start van het bedrijf al klant en dat nog steeds ! Ook het beste huwelijk heeft ...................................

Goede service meedenkend hele fijne garage

Goeie service Denken goed mee Makkelijk in te plannen Hele fijne garage met veel ervaring

Perfecte en snelle service!

Altijd goed overleg over werkzaamheden en kosten, dus geen vervelende verrassingen. Aanrader!

Wederom tevreden

Jaarlijkse Apk en kleine beurt. Afspraak makkelijk gemaakt. Ben netjes gebeld over resultaat keuring, en de evt te verwachten kosten. Ik kan er weer een jaartje tegen, en mijn auto ook!

Klantgericht en meedenken in oplossingen

Top bedrijf, voor urgentie altijd wel een gaatje te vinden en voor elk probleem een oplossing.

super snel geholpen

En probleem in de stroom voorziening... accu vervangen, dat ging vlot, in een dag geregeld

goede service, al jaren

Zoals altijd weer goed geholpen, duidelijk de extra's vooraf vermeld.

goed, alleen viel de rekening ondanks dat je al een voorlopige prijs weet toch tegen

Prettige garage met goede service.

Snelle service, Top.

Bobine plotseling defect. Auto onmisbaar voor het werk. Probleem snel gevonden en dezelfde dag nog verholpen.

Betrouwbaar

Ben in het verleden als vrouw nog wel eens belazerd of naar huis gestuurd terwijl de klacht nadien toch behandeld diende te worden. Jullie bedrijf is voor mij transparant en betrouwbaar. Ook de ANWB heeft me vorig jaar geadviseerd om voor mijn auto voor jullie te kiezen! Gr. Gerry

Altijd goed

Correcte behandeling

Keurig en persoonlijk autobedrijf!

Kleinschalig, nette uitstraling, vriendelijke benadering! Deze eerste keer voor een APK geweest, maar voor een diagnose, reparatie o.i.d. zou ik hier ook zonder twijfel weer aankloppen!

Excellent work and friendly manners

They do a great job on checking any issue with my car. They are fast with appointments, and they are very friendly with customers.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekende service

Wederom een prima service met eerlijk antwoord en natuurlijk goed onderhoud. Zeker ook voor de prijs valt niets te zeggen.

Heel goede service.

Prima vakmensen.

Altijd goed geholpen en duidelijke uitleg. Nogmaals prima vakmensen en voor een zeer redelijke prijs. Voor iedereen aan te bevelen. En voor alle merken auto's.

Mijn auto had een probleem met de rem en er wordt meteen na gegeken en opgelost. Dat is pas service!!!!

Zeer goede service en staan altijd voor je klaar!!!

De heren van garage Pascal Knapen staan altijd voor je klaar. Zowel voor de moderne auto als de oldtimer. Service is altijd goed, luisteren goed naar je vragen en denken mee in wat het beste is voor je auto. Aanrader om je auto hier naar toe te brengen voor reparaties en onderhoud!

Prettig

Ben er erg tevreden over, goede service en fijn personeel.

zeer hulpvaardig

Fijne mensen en correcte afhandeling

perfect

perfect