vriendelijk en betrouwbaar

Duidelijke telefonische informatie als er iets moet gebeuren als er iets extra moet gebeuren. Afspraak is afspraak!

Snel klaar, goed werk

Werk was binnen een dag gefixt voor helemaal geen verkeerde prijs.

Meedenken en snel helpen

Zie bovenstaand

Mijn auto had een APK nodig, dit is snel gedaan. Altijd goede service.

Super, zoals gewoonlijk!

Super, zoals gewoonlijk!

Top service.

Snel en deskundig geholpen!

Snelle service!

Het accu van mijn auto moest spontaan en met spoed verwangen worden, en ze hebben me tussen alle deukte in mij geholpen. Zeer goed ervaring, vriendelijk personeel.

Goed en snel geholpen.

goed werk geleverd

er werd goed geluisterd wat ik wilde. Netjes, Beleefd, denken met je mee wat het verstandigste is

ik ben heel goed geholpen. goed advies gekregen, wat ik het beste kon doen. airco wel of niet repareren.

Prima garage, goede service

Prima service. Eerlijk advies en betrouwbaar.

Kwaliteit van het hoogste niveau

Hier blijf je terugkomen!

geweldig

Ik kom hier al bijna een mensenleven en de standaard van de service is eigenlijk alleen maar beter geworden!

Was weer prima en volgens verwachting

ApK en beurtje aan camper laten doen. Voelt eerlijk en vertrouwd en dat is voor mij uitermate belangrijk. Ben dus nog steeds erg blij. Wel één klein minpuntje maar dat geef ik bij een volgende gelegenheid wel eventjes door.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Eerlijk advies en snelle service

Duidelijk en eerlijk.

Goed service

Harstikke goed

Ik heb in deze mensen de volle vertrouwen. Wat zij beloven dat doen zij. Deze garage kijkt niet waar zij het meeste aan kunnen verdienen en als je vragen hebt, dan nemen zij de tijd om uw vraag zo goed mogelijk en duidelijk te beantwoorden. Vaak ziet u dat de monteurs etc. geen tijd hebben om te praten,omdat de werkdruk meestal hoog ligt. De mensen willen tegenwoordig zo snel mogelijk geholpen worden en liefst dat de auto meteen nagekeken en gerepareerd word. Helaas is dat niet meer van deze tijd en men zal zoals op vele plaatsen geduld moeten hebben. Zij proberen het zo snel mogelijk en niet te vergeten zo goed mogelijk het probleem te verhelpen. Mijn ervaring in al die jaren dat ik daar kom is altijd vriendelijkheid met een lachje en wat er beloofd wordt waar te maken. Pas wel op Fien die loopt daar ook rond en als die kwaad is dan moet je wegwezen. Mensen met goede bedoelingen hoeven nooit bang te zijn.

fijne garage met oog voor communicatie ook

mijn auto had last van storingen voornamelijk die redelijk onverklaarbaar waren (in de file slippen bv..) en ze hebben er aardig wat uurtjes en zoektochten in gestopt om te kunnen ontdekken wat er nu mis was. de communicatie liep goed en er is duidelijk verteld geworden wat ze gedaan hebben steeds en wat er nog open stond bv, waar ik rekening mee kon houden met eventuele kosten.

Correcte afhandeling

Zeer goede service,je wordt snel en vakkundig,vriendelijk te woord gestaan, Aanrader voor toekomstige klanten.

Goee

Prima service, zeer klantvriendelijk!

Fijn bedrijf. Persoonlijk, klantgericht, prima service

Een goede behandeling zoals altijd .

Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg .

Goede, snelle vertrouwde service

Breng mijn auto graag naar autoservice pascal knapen. Ik krijg hier een goede en snelle service

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert