plezierig

Herinnering afspraak daags ervoor is prettig. APK en grote beurt op afspraak verliepen op rolletjes. Gebeld om auto op te halen en rustige uitleg bij reparaties die uitgevoerd waren. Prima.

Prima service en alles tegen zeer redelijke prijzen

Auto gebracht voor apk en kreeg netjes een sms toen hij klaar was. Bij Pascal kom je nooit voor verassingen te staan, je wordt vooraf netjes gebeld als ze gebreken constateren en of het gerepareerd moet worden. Altijd met een opgave van de kosten. Ben al jaren een tevreden klant en kan ze bij iedereen aanbevelen !!

Altijd een constante en goede service.

Na, ik weet niet hoeveel jaren, wil ik zeker nog geen andere garage. Al diverse auto's in onderhoud gehad daar en nooit klachten gehad.

super

er was iets mis met mn auto, waarschijnlijk iets met de remmen, en inderdaad de remklauw liep vast, moest auto laten staan, er was op moment geen leenauto in huis, toen een auto uit de prive stal gekregen, super, en de volgende dag werd er gebeld dat hij klaar was, ondanks de drukte toch nog de auto gemaakt, ik kan alleen maar wat voor mij van toepassing is, pascal en medewerkers super alle lof.

Altijd even vriendelijk en correct

We komen hier al jaren. Zeer tevreden over de goede service.

de auto ,dank u is goed gemaakt

Goed gemaakt en dank voor het halen en brengen

zeer goed

Ben al jaren iid van de Pascal club.

Meteen afspraak kunnen maken en probleem opgelost.

Al lange tijd tevreden klant.

Zo als altijd een gouden service!

Zo als altijd een gouden service!

Wederom zeer goed geholpen

Wederom zeer goed geholpen en geadviseerd

Wordt vriendelijk ontvangen en een goede servies.

Snelle en goede service

Snel, goed en vriendelijk geholpen! Pascal denkt mee en lost het euvel op.

Prima, geen verassingen.

goede vakbekwame hulp

goede, vriendelijke en vakbekwame mensen die met je mee denken.

prima en snelle service

prima en snelle service

Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd voor een scherpe prijs!!

Prima werk!

zeer tevereden

Onze bedrijfsauto was helaas defect, Autoservice Pascal Knapen heeft deze binnen een dag weer op de weg. Top geregeld Thx Pascal.

Heel goed

Vriendelijk geen enkel problem goed

Snel en vakkundig

Hier geweest voor een apk en reparatie, binnen 2 uur kon ik hem weer ophalen, de reparatie was niet nodig en hebben ze vakkundig gerepareerd. Zeer tevreden over deze garage.

Service en vakbekwaamheid op hoog niveau

Service en vakbekwaamheid op hoog niveau

korrect geholpen

korrect en snel en vriendelijk

Prettige mensen die daar werken.

Super service!

Ik kon heel snel terecht voor een kleine reparatie (direct toen bestelde onderdeel binnen was), kreeg een flexibele tijd mee om me te melden en het werd in orde gemaakt terwijl ik wachtte. Super!

Super geholpen door team Pascal Knapen!

Super service

Roermondseweg 66 B