Alles netjes gedaan.

Goede garage aanbevelingswaardig.

oke

goede ervaring snelle service

Beter kan niet

Beter kan niete geven gewoon top service.

Kreeg optijd bericht en goede service

Correcte afhandeling en communicatie.

Positief

Zeer servicegericht

Ja

Altijd geweldige service

Men neemt de tijd, ook tussen alle drukke bezigheden door, zeer klant vriendelijk en behulpzaam.

Homokineet vervangen

Super vriendelijke service. Hier word met je mee gedacht en je word uitstekend geholpen bij eventuele vragen. De auto rijdt weer super.

Zoals altijd alles perfect!!!

Altijd alles keurig geregeld.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

super garage

Super garage, goede prijs- kwaliteit verhouding, fijne service. Enige minpuntje is de wachttijd voor een afspraak.

prima. goed en snel geholpen

prima ervaring met de werkzaamhen

Top service

Zoals altijs goede en snelle service

zoals verwacht ... TOP

alles keurig uitgevoerd zoals gevraagd en volgens prijsopgave een garage die graag meedenkt met de klant

ervaren monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.

Fijne service, altijd behulpzaam

Mijn ervaring is: Ze geven altijd advies op maat Betrouwbaar Fijne service met appje als het klaar is Voor ons een ideale garage waar we graag blijven terugkomen met onze Mazda Gr Astrid

Perfecte persoonlijke aandacht

Je weet direct wat je kunt verwachten en volgens afspraak als er extra kosten zijn dat die zonder fout telefonisch worden besproken. Woensdag 9 september heb ik de auto gebracht en die zelfde dag was hij al klaar, maar ik heb geen bericht ontvangen en heb daarom donderdag gebeld en kreeg te horen dat hij klaar was. Geen probleem maar jammer. Groeten Henny Elschott

Super snel geholpen en voor een redelijke prijs

Helemaal top. Kundig, snel en vriendelijk

Zie zin en tegen een betaalbare prijs

prima monteurs en zeer vakbekwaam en vriendelijk

zeer vakbekwaam en vriendelijk !!!

Afspraken prima nagekomen. Bericht dat auto klaar was bleef echter uit, zodat ik uiteindelijk zelf heb gebeld.

Betrouwbaar en goed.

Komen er onverwachte kosten bij wordt je gebeld.

In twee woorden: "Fantastische service"

De service bij autoservice Pascal Knapen is dik in orde. Met passie voor het vak worden eventuele problemen opgelost en wordt het onderhoud uitgevoerd!

Prims

Daar hebben ze verstand van auto's

Roermondseweg 66 B

6004AT Weert