Kom steeds weer terug!

Kom steeds weer terug!

• Prijs/Kwaliteit

Nog steeds zeer tevreden klant bij Rovemij

Ik ben al jaren tevreden klant bij Rovemij. Deze keer voor een airco reparatie en APK geweest en dat hebben ze weer fantastisch en snel uitgevoerd. Ik hoop nog lang in mijn Kona te rijden en met hun service gaat dat zeker lukken.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer net bedrijf met kundig personeel en goede receptie. Heerlijke koffie.

Vriendelijk en deskundig.

Meer dan vriendelijk en deskundig. Zeer professioneel

Zeer prettig

Garage probeert mee te denken en bied veel Service .

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service top garage

Erg tevreden Vriendelijke mensen Een andere wagen gekocht alles goed verzorgd echt hele goede service gehad ook nu storing

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed en fijn geholpen !!

Zeer goed en fijn geholpen met het kopen van een nieuwe auto !!

Heel tevreden

Al jaren een tevreden klant!

Betrouwbaar en deskundig

Alle problemen worden hier altijd opgelost! En ze zijn nog aardig ook.

• Prijs/Kwaliteit

Op en top tevredenheid !!!

Rovemij is voor mij een prettige garage die tijd neemt voor de klant zowel voor advies en duidelijke uitleg, prijs technies niet verkeerd.

Snel geregeld

Snel geregeld zonder veel moeite. Niks op aan te merken

• Prijs/Kwaliteit

Service was erg goed, nemen ook de tijd voor je.

Tevreden klant

No nonsens bedrijf: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kom er al jaren.

Zoals altijd.

Zeer tevreden met de auto na reparatie weer geheel de oude. Keurig gerepareerd op de zelfde dag als de apk keuring. Keuring was gepland, maar reparatie was nodig voor goedkeuring.

• Prijs/Kwaliteit

APK en wissel winterbanden gecombineerd: klasse gedaan !

• Prijs/Kwaliteit

Vandaag een mooie auto gekocht en ben daar heel blij mee. En natuurlijk met de goede service , die ik al 7 jaar meemaak. Vol vertrouwen kan ik weer jaren blijven rijden.

Keurig geholpen

Keurig geholpen

Top garage

2 voorbanden vervangen, helaas bij het terug krijgen van de auto zaten er overal vingerafdrukken van de monteur

• Prijs/Kwaliteit

Fantastische garage, staat een goed team professionals voor je klaar die je ongeloofelijk goed helpt

Woon sinds 1.5jaar in Mijdrecht en sinds dag 1 zitten we bij deze garage met onze 2 auto's. Al kom je voor een knipperlicht, ze staan altijd voor je klaar. En niet onbelangrijk ze hebben lekkere koffie. Echt een aanrader deze garage!

Prima zaken kunnen doen

Occasion Auto gekocht. Netjes afspraken nakomen. Tevreden

Top bedrijf

Wordt altijd vriendelijk geholpen ! goede service kleine problemen worden gelijk verholpen, echt top bedrijf !

Fijne garage

Fijne garage zijn duidelijk over de gebreken van de auto komen de afspraken die zijn gemaakt na ook vriendelijk personeel werd fijn en correct geholpen ben zeer tevreden.

Komen afspraken na.

Reeds twintig jaar betrouwbaar én deskundig gebleken. Ga zo door.

• Prijs/Kwaliteit

To the point, duidelijk en goed advies.

Vriendelijk contact met de klant. Vertrouwen in deze garage.

• Prijs/Kwaliteit

Goed contact en Goede hulp!

Tweedehands auto gekocht en hier had ik na een paar maanden een probleem mee. Dit hebben ze zo fijn en eerlijk voor mij opgelost!! Ze kwamen mij ook tegemoet in de prijs.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.