Vlot, duidelijk, kundig

Rovemij is goed te bereiken, zowel via socials als fysiek. Prettige ontvangst, alle tijd. Denkt mee.

zeer goed

• Prijs/Kwaliteit

Er wordt bij reparaties met me meegedacht hoe het het beste kan worden aangepakt.

.......

Altijd klasse

Snelle service en meedenken Bedankt weer mannen

Altijd paraat en actief!

Uitstekende en plezierige service

Uitstekende en plezierige service bij aankoop van auto.

• Prijs/Kwaliteit

Nieuwe "oude" auto gekocht, prima te woord gestaan, auto gewassen en gestreken afgeleverd, alles verliep gesmeerd.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Top garage

Ik kom hier al heel lang, prima garage, goede service, en zeer vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service maar wel duur

Duur maar goede service

Professioneel en kundig

Wordt altijd goed geholpen krijg een leenauto mee indien nodig. Bij extra hoge kosten vind er altijd overleg plaats.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben een tevreden klant

Direct geholpen en goed gerepareerd.

Betrouwbaar

Vooral worden vermoedelijke kosten gemeld en als die, tijdens de reparatie, meer worden wordt je tussentijds gemeld voor overleg.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Prima bedrijf, vriendelijk personeel met kennis van zaken. Ik zou niet weten waarom ik naar een ander zou moeten gaan.

Betrouwbaar, deskundig en vriendelijk

Ze doen wat ze beloven, vakmensen in de werkplaats, vriendelijke mensen.

Goed geholpen

Altijd klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Met wat voor probleem je ook komt. Koffie staat altijd klaar.

Vriendelijk geholpen

Degelijk

Je weet waar je aan toe bent, afspraken worden nagekomen en we worden vriendelijk te woord gestaan

Top service!!!

Snelle en deskundige service, zeer klantgericht

Goede en fijne service.

De service is goed en fijn. Komen afspraken na. Ook als je onverwachts langs komt met een klein probleem dan kijk men gelijk. En dit wordt dan ook gelijk verholpen. Kom hier al jaren en dat zal ook zo blijven.

Zeer prettige ervaring

Zelf heb ik weinig tot geen technische kennis van auto’s. Ik kreeg tóch een oprecht, goed advies en uitleg over de auto die ik op oog had en over de waarde van mijn (afgelopen) huidige auto. Belangrijke punten; Prettig gesprek diverse mogelijkheden mbt financiële betaling en inruil van de auto, goede service en uitstekende afhandeling, zeer betrouwbare ervaring en aankoop. De aangekochte auto met ruime garantie periode, volledig onderhouds- en rijklaar gemaakt, pech onderweg voor 1 jaar. Een beleving die je als consument zo bij iedere (andere) autodealer zou wensen, helaas is dat niet de realiteit. Klasse en dank, autofirst Rovemij. Tot ziens bij de volgende onderhoudsbeurt!

Service gericht en klantvriendelijk

Keurig en snel geholpen. Deskundig en service gericht

Prima zoals afgesproken

Uitstekende garage en service

Het is een top garage. Zeer goede service en zeer vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service, heel vriendelijk, duidelijke uitleg

Zowel de dame van de receptie als de monteur was erg gastvrij en vriendelijk. Ze maakten tijd vrij om even te kijken wat het probleem was. Monteur liet dit vervolgens zien op de laptop (heel verhelderend!) en offerte was dezelfde middag al binnen. Afspraak gemaakt. Leenfiets stond al klaar voor me en reparatie is keurig volgens afspraak uitgevoerd, op tijd en voor het afgesproken tarief. Receptioniste heeft nog op eigen initiatief iets voor mij opgezocht (website). Ik ben erg tevreden!

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.