Perfecte service

Denken positief mee om problemen op te lossen.

Positieve ervaring.

Altijd duidelijk over de kosten en eventuele reparatie.

• Prijs/Kwaliteit

Perfect geholpen binnen 1 dag!

Mijn auto wilde niet meer starten. Na binnenlopen bij Rovemij hebben zij mij direct geholpen en een nieuwe accu geplaatst. Wat een service en een snelheid! Ik kon meteen weer verder.

• Prijs/Kwaliteit

Geen klant toch snel geholpen

Accu leeg, naar dichtstbijzijnde garage AutoFirst Rovemij. Kreeg startbox mee, auto naar garage gereden. Een paar uur later nieuwe accu en meteen olie vervangen. Sjapo voor deze snelle actie.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en super professioneel

Zie hierboven

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Wij zouden maandag 5 dagen naar Duitsland gaan toen toen wij zondag problemen kregen met het motormanagement savonds weg gesleept naar onze garage en maandagmorgen is de auto direct gemaakt en konden daarna om 9.30 uur vertrekken naar Duitsland Super bedankt voor de goede service!!

• Prijs/Kwaliteit

Altijd weer snelle professionele en vriendelijke hulp!

Altijd weer snelle proffesionele en vriendelijke hulp. Zeer aan te bevelen!

Vriendelijke en snelle dienstverlening

Het is daar altijd gezellig met zeer vriendelijk personeel. Ze luisteren goed en werken nauwkeurig. Ik blijf daar zeker vaste klant.

Uitstekende service

• Prijs/Kwaliteit

Geweldige service Super vriendelijk en vakkundig personeel

Zoals gewoonlijk een uitstekende kwaliteit

• Prijs/Kwaliteit

Goed en correct geholpen.

Ik neem aan dat Rovemij zelf wel weet hoe goed ze zijn.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zeer goed en vriendelijke

Zeer goed geholpen bij aanschaf Dacia

• Prijs/Kwaliteit

Enorm fijn geholpen en super blij met de aankoop.

Mike heeft ons zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Top service

Gisteren was het de eerste keer dat mijn auto in onderhoud ging en apk gekeurd moest worden. Erg netjes dat je eerst een telefoontje krijgt met wat ze gevonden hebben en wat het ongeveer zal gaan kosten. Vervolgens wordt het onderhoud uitgevoerd en krijgt je auto vervolgens nog een wasbeurt op de koop toe! Ik kan niet anders zeggen: ik blijf bij Rovemij.

• Prijs/Kwaliteit

Volledige betrouwbare informatie, fijne dealer

Een hele ontspannen sfeer, betrouwbaar, gezellig, meedenkend. De prijs had lager gekund maar dat ligt vooral aan mijn beperkte onderhandelingstechniek :-)

• Prijs/Kwaliteit

Netjes, duidelijke rekening, geen onnodige reparaties om de prijs op te drijven. Goede communicatie. Zelfs in een dag klaar, is de dealer nog nooit gelukt!

Erg klantgericht

• Prijs/Kwaliteit

deskundigheid en de klant staan centraal

In goed overleg zowel mondeling als telefonisch komen we tot een besluit over wat het beste is om te doen. Dat bevalt me. Prima mensen.

• Prijs/Kwaliteit

Klaar terwijl u wacht op afspraak

goed en auto was ook weer gewassen en uitgezogen

Lekker snel

De service was uitstekend. Kom onverwachts binnen vallen en het wordt geregeld.

• Prijs/Kwaliteit

altijd goede vriendelijke professionele hulp op maat

Dit autobedrijf is zeer aan te bevelen. Altijd goede, vriendelijke en professionele hulp op maat. Er wordt meegedacht in het belang van de klant en uitgaven worden goed overlegd met de klant waardoor je niet bij de kassa voor verrassingen komt te staan. Er wordt gedacht in termen van (betaalbare) oplossingen i.p.v. in problemen.

Problemen zijn goed verholpen

Problemen zijn goed verholpen.

Full car service maintenance

Would definitely recommend!!

vriendelijk, en accuraat

We komen hier al jaren, ook al wonen we ver weg. Altijd duidelijke uitleg, behulpzaam, en naar mijn indruk vaktechnisch goed. Voorbeeldgarage.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.