deskundig

prettig en vriendelijk

Keurig geholpen!

Wederom keurig geholpen en goed overleg!

Betrouwbaar

Goede service. Overleg indien nodig en vakbekwaam.

• Prijs/Kwaliteit

Enorm goede en snelle service! Ik moest langer dan een uur rijden om hier te komen. Ik ben zeer snel geholpen en heb de auto meteen gekocht. Er werd zelfs voor gezorgd dat ik hem die dag meteen kon meenemen! Bedankt!

• Prijs/Kwaliteit

Hartelijke ontvangst en vooraf duidelijk, op de cent nauwkeurig, aangeven wat de onderhoudsbeurt gaat kosten.

Prima garage

Vriendelijke mensen en prima service , ze zijn altijd allemaal aardig.

uitstekend

gevraagd voor een vakantie controle en meteen een afspraak gemaakt alles werd nagekeken en bij vertrek mocht ik niets betalen service van het huis. een bedrijf om trots op te zijn

Toppers

Servoce,eedenken en ook nog eens leuke mensen....!!!!

• Prijs/Kwaliteit

komt betrouwbaar over en goede communicatie

• Prijs/Kwaliteit

Nette, vakkundige, betrouwbare en prettige garage!

Nette, vakkundige, betrouwbare en prettige garage! En de auto stond na de beurt gezogen en gewassen klaar.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn auto.

Zeer goed geholpen met de aanschaf van mijn 2ehands auto. Problemen werden direct verholpen. Zeer tevreden over de geboden service.

• Prijs/Kwaliteit

Er zijn maar weinig garages die dit kunnen evenaren. Ik kom hier al 30 jaar en heb al redelijk veel garages van binnen gezien maar de service en vakmanschap heb ik niet ergens anders kunnen vinden !

• Prijs/Kwaliteit

Lekker vlotte aankoop zonder poespas gewoon duidelijk, volgens afspraak de auto eerder opgehaald bleek de armsten verkeerd geleverd te zijn deze volgt nog

Vriendelijk en deskundig

Weer perfect geholpen

Rovemij denkt mee is eerlijk en betrouwbaar.

Betrouwbaar

Alles gaat in overleg. Voors en tegens worden duidelijk uitgelegd

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Vriendelijk

Ik ben altijd vriendelijk ontvangen en ik kreeg ook goede service dus ik echt tevreden met hen.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service en vriendelijk personeel.

Deze garage werd mij aanbevolen door vrienden en na het eerste bezoek voelde het meteen vertrouwd. Je wordt vriendelijk behandeld, ze geven goede service en eerlijk advies. Een fijn bedrijf en zeker aan te raden.

• Prijs/Kwaliteit

Vakkundig, vriendelijk. Nemen alle tijd voor de auto En de koffie staat altijd klaar!

• Prijs/Kwaliteit

Persoonlijke, professionele en vakkundige klantbenadering

Reeds jaren klant en dat naar grote tevredenheid. Ook nu weer bij de aanschaf van een andere auto goed én prettig geholpen.

Goed voorstel gedaan

• Prijs/Kwaliteit

Zeer fijn en goede service

fijn geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, lesauto geregeld.

Klantvriendelijkheid

Zeer klantvriendelijk, klantgericht. Duidelijk in wat er gedaan moet worden. Goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en aandacht voor je.

Je wordt uitstekend geholpen. Mensen zijn vriendelijk en hebben tijd voor je.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.