Perfecte service!

Altijd vriendelijk, informatie tijdens de beurten als er onverwachte kosten zijn, prettige sfeer.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals altijd weer snel, adequaat en vriendelijk geholpen!

Heel postief

Erg klant- en servicegericht. Er wordt goed en helder (zeker voor niet ter zake kundige klanten) gecommuniceerd. Afspraken worden keurig nagekomen en er wordt tijd voor je gemaakt. Kortom: dik tevreden. Goede jaarwisselingen en een gezond, gezellig, succesvol en inspirerend 2021 toegewenst aan alle medewerkers.

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en goed personeel.

Fantastisch

Goede service, fijne benadering, prettige manier van meedenken met de klant. Kortom; topgarage!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage !! Eerlijk vriendelijk en betrouwbaar!!!

Prettige zaak, goede ontvagst

Mooie auto gekocht Thuis afgeleverd Leuk gesprek gehad "Huiselijke " sfeer Komen afspraken na

Zo blij met Jullie!!

Heel lang op zoek geweest naar een goede garage! Nu gevonden!

Vriendelijk en goed geholpen

Goed en deskundig geholpen. Super!

Fijne service

Snel en vakkundig geholpen. Auto is dezelfde dag gerepareerd.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en deskundig advies..

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goed bedrijf

Hier ben je nog klant en wordt je ook zo behandeld.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer ervaren monteurs, aardig en snel geholpen

Uitstekend geholpen!

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Ik kan Rovemij iedereen aanbevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Wij kunnen altijd langs (aan)komen bij kleine storingen ,en worden dan direct geholpen

Top garage

Altijd goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over geleverde dienst!

Ook nu is er weer gedaan wat was beloofd. Tijdig contact over aanvullend werk inci kostprijs.

zeer goed

Betrokken

In dit autobedrijf heb ik vertrouwen.

gewoon goed

altijd zeer tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Wat een uitstekende service!

Gisteren een ontzettend leuk telefonisch contact gehad met Pien, wat een aardige mevrouw! Gevraagd of zij een accu met 44 ampère op voorraad hadden staan, de accu was idd op voorraad. Afgesproken om deze vandaag, zaterdag, op te halen. Bij aankomst was de collega al geïnformeerd, de accu stond zelfs keurig klaar en is daarnaast gemonteerd in de auto van mijn zoon. Wij waren geen eens klant bij dit bedrijf.....maar zo goed en vriendelijk geholpen. Een hele grote autodealer van de merken Audi en Volkswagen te Uithoorn, kunnen hier nog heel veel van leren! Dit vriendelijk bedrijf heeft er weer een klant bij.

Prettige en persoonlijke behandeling

Plezierige en persoonlijke behandeling en afhandeling reparatiekosten

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke, adequate en persoonlijke behandeling. Afspraken worden keurig nagekomen. Hier kunnen vele garages een voorbeeld aan nemen.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende en flexibele behandeling bij aankoop van een occasion

We moesten snel een andere auto vanwege pech bij de huidige auto. We konden na de transactie de auto direct meennemen en voor de uitvoering van het servicepakket een latere afspraak maken. Prettige sfeer en accurate afhandeling.

Vriendelijk personeel goede service

Vriendelijk personeel, goede service

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.