heel goed

Gewoon heel goed

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, goede service, goede uitleg

Altijd vriendelijk aan de telefoon en als je er bent. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Je wordt vooraf gebeld voordat ze aan de slag gaan zodat je weet wat de kosten zijn er er geen onaangename verassingen ontstaan. Je kan gebruik maken van een leenfiets of auto.

• Prijs/Kwaliteit

Afspraak over reparatie, tijdstip, tijdsduur en kosten 100% correct.

zie antwoord boven.

Topgarage

Ik ben bij Rovemij al meer dan 20 jaren klant, nee ik voel mij daar een gewaardeerde relatie. Ondanks dat ik Mijdrecht al een lange tijd verlaten, zal ik altijd naar Rovemij blijven gaan. En dat geldt voor mensen die daar werken.

Vriendelijk en deskundig

Snel en vriendelijke service

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk en deskundig.

Goede info. offerte en afspraak

Service met een grote S

Zeer vriendelijk ontvangen, alles perfect geregeld en als toetje werd een niet nodige actie ook niet in rekening gebracht, waardoor de kosten meevielen. Topgarage, zo zou het overal moeten zijn!

Ik ben heel blij!

Heb wederom eenauto bij u gekocht en ben super blij met de service die ik daar bij kreeg!

• Prijs/Kwaliteit

Erg goed en betrouwbaar bedrijf

Zeer persoonlijke benadering. Goed en deskundig advies.

Zeer klantvriendelijk!

zeer zorgvuldig

De auto werd motorisch en op rijvaardigheid weer minitieus bekeken en verzorgd. Hij rijdt weer als een zonnetje.

Positief

Ik ben zeer tevreden over Rovemij.

• Prijs/Kwaliteit

netjes geholpen,prettige mensen ,op tijd gebeld voor extra dingen

,schrok alleen van de prijs van sommige materialen

• Prijs/Kwaliteit

Een goede, fijne en vriendelijke service!

Heel fijn geholpen. Alles word netjes afgeleverd. Vriendelijke medewerker. Een hele fijne garage!

• Prijs/Kwaliteit

Snel, vriendelijk en goed!

Gewoon goed!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

goede vlotte en vriendelijke service

Betrof schade-reparatie. Zeer goed, vlot en vriendelijk geholpen!

Service in één woord TOP

Zoals gewoonlijk ben ik zeer tevreden over deze garage. Klant is koning geldt hier.

Goede ervaring.

Ik werd naar en van huis gebracht en vertrouw er op dat mijn autootje goed onderhouden wordt zonder dat van mijn onwetendheid misbruik gemaakt wordt.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goed bedrijf, goede service

Snel geholpen en zeer goede service.

• Prijs/Kwaliteit

Afspraak was dat de accu verwisseld zou worden, niet gebeurd

in afwachting wat er met de accu gebeurt kan ik nog geen 10 geven. en heb de service als n.v.t. geoordeeld.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit

goede en zeer vriendelijke service

Zeer vriendelijk personeel, soort "thuisgevoel". Eerlijke prijzen, goede service. In een woord: uitstekend!

goede service

kom hier al jaren. goede service, bij extra kosten overleg. altijd leenauto beschikbaar. ook bij aanschaf van occasion wordt alles altijd prima geregeld.

Probleem snel verholpen

Snel en goed geholpen ( en gerustgesteld over de brandende lampjes) en vervangend vervoer. Top!

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.