Wij zijn correct behandeld,door het personeel en de auto is weer goed na gekeken

Dacht......dat dit uit bovenstaande bleek.....

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren zeer tevreden klant

Heb onlangs mijn derde auto bij deze garage gekocht. Ben zeer tevreden om de service en de gezelligheid. Kom er echt graag en mag de mensen graag.

• Prijs/Kwaliteit

Prima bedrijf, gedreven en vakkundig personeel.

Waarom naar een ander gaan, als zij net zó goed zijn?!

Fantastisch bedrijf

Altijd een geweldige service. Maken tijd voor de klant. Prijstechnisch top

• Prijs/Kwaliteit

Elke keer weer erg goede service

Elke keer weer erg goede service! Je wordt snel en accuraat geholpen. Goede uitleg. Vriendelijke bejegening.

Heel plezierig

Uitstekend!

Auto voor een kleine beurt gebracht, van tevoren een richtprijs meegekregen, halverwege werd ik gebeld om alles nog even door te nemen en bij ophalen auto van binnen en buiten gewassen, helemaal top! O en omdat ik zelf uit Mijdrecht kom een leenfiets meegekregen, altijd goed.

• Prijs/Kwaliteit

Bandenwissel gevraagd Nog dezelfde dag geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Goede ervaring, goed overleg, prettige medewerkers

Fijn dat er van tevoren gebeld wordt over de dingen die vervangen/gerepareerd moeten worden zodat er overlegd kan worden. Daarnaast ook fijn dat ik het vervangend vervoer kon houden toen het onderhoud langer duurde dan gepland. Ook met betalen geen moeilijkheden, wat erg prettig is.

Behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Men neemt de tijd voor je, legt prima uit wat er gaat gebeuren. Erg prettig en klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, betrouwbaar en redelijke prijzen.

Afspraken maken is geen probleem. Eventueel een leenauto is ook prima te regelen. Moet je even wachten dan krijg je ook koffie. Gratis

Heel klant en servicegericht

Betrouwbaar, goede afstemming over wat er wel moet gebeuren en wat nog niet noodzakelijk is alsmede klantgericht

Betrouwbare garage

De persoonlijke benadering en duidelijke uitleg en transparantie ervaren wij als erg prettig. Altijd een vriendelijk woord en bovenal zeer deskundig.

Goed en klantvriendelijk geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Prima, geen onderdelen vervangen die nog werken en waarvan in redelijkheid is te verwachten is dat ze nog een tijd blijven werken. Aan mij de keuze laten heb ik ook gewaardeerd.

Klantvriendelijk en meedenkend

Klantvriendelijk en meedenkend

• Prijs/Kwaliteit

Prima service en heldere uitleg

Eerste keer bij deze garage en dat is prima bevallen. Goede service en de kosten werden vooraf duidelijk gecommuniceerd. Geen verrassingen derhalve, goed werk geleverd tegen een netteprijs en daarom kom ik er zeker terug.

Super service

Auto laten keuren super geholpen

prima garage

Perfecte en goede service

Topservice

Aardige mensen, vaklui

Fantastisch

Belde ‘s ochtends vanwege motorprobleem terwijl ik ‘s avonds op vakantie ging. Ik kon langskomen en na uitlezen konden ze mij helpen ondanks dat ze al helemaal vol stonden.

altijd super service

Fijn bedrijf zeer klantvriendelijk

• Prijs/Kwaliteit

Snel geholpen mijn dank daarvoor

Vriendelijk personeel

• Prijs/Kwaliteit

Zoals gebruikelijk vriendelijk, snel en adequaat geholpen

Zoals hiervoor beschreven

Superservice

Snel gehandeld Vriendelijk te woord gestaan Goed gerepareerd Onderbouwde prijs Niets dan lof!

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.