Vriendelijk, duidelijk, empathisch en altijd het gevoel goed geholpen te zijn

Wat een prachtige garage om aan te bevelen aan iedereen. Leuke mensen, die altijd tijd voo je nemen en.met je meedenken. Kom er al vele jaren en koop mijn auto's alleen bij Rovemij door de goede servuce

Altijd een prima service

Correcte fijne behandeling

Duidelijk, eerlijk,

top service!

perfect geholpen, vervangende auto stond direct klaar!

• Prijs/Kwaliteit

Prettig, eerlijk en vakkundig.

zie boven

Blij met goede service!

Vriendelijk personeel, goed, snel, betrouwbaar!

Geweldige service

De benadering van mensen, het vakmanschap en de concurrerende voorwaarden zijn een verademing na zoveel jaren van matigheid. Graag zo doorgaan.

Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk. Goede adviezen

Duidelijke afspraken. Afspraken nagekomen. Juiste adviezen. Respectvol richting klant.

Uitstekende service

Vriendelijk en klantgerichte service met een normale prijs. Prettige garage.

• Prijs/Kwaliteit

prima service, er wordt gedaan wat er is afgesproken.

Zoals iedere keer wordt er gedaan wat er is afgesproken. Service en kennis van de medewerkers is prima.

Super goed,super snel.

Zie vorige vraag

prettig

Prettig en vertrouwd

• Prijs/Kwaliteit

Goed en deskundig geholpen.

Zoals gewoonlijk prima service

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke adequate en snelle service

Zoals altijd wordt het onderhoud van de auto precies uitgevoerd en wordt antwoord gegeven op vragen of onduidelijkheden.

Perfecte service

Auto gebracht voor een beurt en wisselen zomer/winterbanden. Volgens afspraak op tijd klaar, van tevoren werd ik gebeld, dat er extra werkzaamheden nodig waren. Bij ophalen was de auto netjes gewassen!

Klantvriendelijk en goede service

Een erg klantvriendelijk garagebedrijf waar echt letterlijk de klant koning is... eerlijk en open uitleg krijgt over de vraag of eventuele reparatie of vernieuwen van een onderdeel etc van de auto Een mooi pand met een goede uitstraling

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en prettige behandeling.

Dit was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf door een verhuizing mijnerzijds. Werd prettig verrast door de vriendelijke verwelkoming. De servicebeurt werd uitstekend uitgevoerd na telefonisch contact over de kosten van een en ander. Blijf graag klant.

• Prijs/Kwaliteit

De prettige ontvangst bij binnenkomst, het meedenken en adviseren bij maken van keuzes of oplossen van gebreken alsook de stipte aflevering/oplevering waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen, zijn kenmerkend voor ROVEMIJ

• Prijs/Kwaliteit

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

Super fijne service

De mensen van Rovémij helpen me altijd heel fijn. Ze denken mee, communiceren als er iets aan de hand is en zorgen ervoor dat je je auto in goede handen kunt achterlaten. Echt top!

• Prijs/Kwaliteit

ik kom al 14 jaar bij Rovemij en ben nog steeds tevreden met deze garage.

Altijd perfect geholpen

Heel goed.

Door goede communicatie en afspraak loopt het altijd gesmeerd. Kom je onverwachts met een probleem kijken ze en lossen het vaak meteen op.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke mensen, kritisch en goed onderhoud.

De tekst die wordt aangeboden om in te vullen is slecht leesbaar.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.