Afspraken worden nagekomen.

Nette service, prima bedrijf.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd eerlijke, goede, professionele en vriendelijke hulp!

Altijd eerlijke, goede, professionele en vriendelijke hulp! Er wordt in oplossingen gedacht die goed aansluiten bij de klant. Ben al jaren klant en altijd weer zeer tevreden. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Fijn

Heel goed

Komt ze afspraken na

• Prijs/Kwaliteit

Occasion voldeed geheel aan verwachting.

Ik was op zoek naar een goede occasion voor mijn dochter, ik kwam bij toeval op de website van Rovemij terecht. Trof een mooie Renault Clio aan en heb gelijk afspraak gemaakt voor bezichtiging. Het ontvangst was daarna hartelijk. De auto was tot ons genoegen net zo mooi als op de foto's. Het was zien, rijden en kopen. We hebben gelijk onderhoud en een nieuwe APK laten uitvoeren. Inmiddels is de Clio in ons bezit en zijn we zeer tevreden.

Uitstekende service

Vriendelijk en deskundig.

• Prijs/Kwaliteit

Als er iets meide auto is wordt er overlegd.

Prima garage, goede service

Voor servicebeurt 1 dag, kon ik pas mijn auto de volgende dag pas ophalen. Vond ik volgens afspraak dat ik de auto voeg om 8.00uur afgegeven had, tegenvallende.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Ik ben al dik 40 jaar trouwe klant bij Rovemij. Dat doe ik niet als ik niet tevreden zou zijn. Het persoonlijk contact, goede service en betrouwbaarheid zijn hier debet aan.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd perfecte service! Nooit iets op aan te merken. Uiterst vriendelijke benadering en altijd goede diensten geleverd .

Werd volgens afspraak geholpen

Gezien de gebreken die zich voordeden na levering van mijn Skoda Fabia had ik meer coulance verwacht, nadat ik de factuur ontvangen had vond ik het op z’n minst vreemd dat er voor iets meer dan een uur werk twee uur in rekening werd gebracht. Ook vind ik het nogal vreemd dat voor het plaatsen van een nieuwe accu twintig minuten gerekend wordt. M.vr.gr. Bert Tijnagel

Uitstekende Service en Vakmanschap tegen een Scherpe Prijs

De olie en het filter van mijn mercedes automaatbak zijn vakkundig vervangen binnen slechts één dag. Het resultaat is uitstekend. Zal zeker vaker langskomen.

• Prijs/Kwaliteit

Zoals eerder al gehad, weer een goede ervaring erbij

Snel en tegen een heel eerlijke prijs geholpen. Binnenverlichting werkt weer.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en schade keurig gerepareerd

Wat een fijn bedrijf is dit. Vriendelijke mensen, eerlijke prijzen en goede kwaliteit!

• Prijs/Kwaliteit

goed onderhoud van de auto is een must !

Ondanks de verbetering van de techniek blijft geregeld onderhoud noodzakelijk. Dat is in vertrouwde handen bij Rovemij ,

Service gericht

Vriendelijk, duidelijke communicatie, goede service

• Prijs/Kwaliteit

Nog steeds zeer tevreden klant bij Rovemij

Ik ben hier al jaren klant en heb er inmiddels 3 autos gekocht. Deze keer was het tijd voor de jaarlijkse onderhouds beurt van mijn Kona en die hebben ze weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. De service is fantastisch en het zijn hele vriendelijke mensen. Ook de koffie is erg goed. Ik kom er graag en kan iedereen deze garage aanbevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn beste vrienden, staan altijd voor je klaar met een glimlach op hun gezicht.

Prima mensen goede sfeer

Oké

• Prijs/Kwaliteit

Nette service, eerlijk, flexibel en vollop meedenken

Mike denkt goed mee met wat je wensen zijn. Praat je niets aan en is zeer flexibel.

Prima werk

• Prijs/Kwaliteit

Snelle, correcte en betaalbare service

Vanwege de apk keuring van mijn auto was ik bij Rovemij. De auto stond ruim binnen het afgesproken uur klaar. Het liep op rolletjes.

in een zin PRIMA!!!!

Zeer goed . Prima service! Weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen. Vriendelijke mensen.

• Prijs/Kwaliteit

Zo als altijd vriendelijk en goed.

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.