Uitstekende service

Goed geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Elke keer opnieuw prettige, vriendelijke en professionele hulp

Elke keer opnieuw prettige, vriendelijke en professionele hulp. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Denken actief mee in oplossingen die goed zijn voor de klant. Kom er al jaren. Dit bedrijf is echt aan te bevelen.

• Prijs/Kwaliteit

Competent en goed geholpen!

Vriendelijk ontvangen, goed geholpen er was alle tijd!

Servicegericht en vriendelijk

Wordt gebeld over onverwachte extra kosten

• Prijs/Kwaliteit

We worden altijd snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Ben heel tevreden !

Mijn oude auto kwam niet meer door de apk, gelukkig hadden zij een goede 2ehands staan. Hij is helemaal kant en klaar gemaakt en gepoetst en ziet eruit als nieuw. Geweldige service en betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed medewerker Goed geholpen krijg ik nog een jaar pechhulp. Bedankt

één woord: prima

Prettig in de omgang en vakkundig in uitvoering. Diagnostiek is soms lastig doordat de fabrikant niet heeft doorgedacht ( adbluesysteem), maar dan kom je er samen in overleg uit. Helemaal goed.

gewoon goed

alleen maar 10 tallen jaren prima oke

afgesproken - grote beurt - betaald en klaar

Garage heeft contact opgenomen om de te verwachten kosten te bespreken en daar hou ik van

Zijn goed

Zie boven

• Prijs/Kwaliteit

Goede en snelle service en aardig personeel

Top!!

• Prijs/Kwaliteit

Een fijn goed luistert bedrijf dat je heel serieus neemt.

Goeie service. Komen afspraken na. Heel bekwaam en goede communicatie. Ben eigenlijk heel tevreden. Ga zo door en ik blijf komen.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd correct en goede overleg met klant.

• Prijs/Kwaliteit

Ik ben vriendelijk ontvangen en snel geholpen

Omdat ik geen verstand van auto’s heb kan ik daar niet over oordelen. Maar ik ben netjes en attent ontvangen, mijn auto is oké en ik ben snel geholpen. Dus ik ben tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Een goed uitziend bedrijf, waar ik eerlijk en netjes wordt behandeld.

Een net bedrijf, waar ik als mens wordt ontvangen en waar de verkoper geruime tijd voor je neemt . Een grote dikke pluim..

uitstekende reparatie

uittekende service.

• Prijs/Kwaliteit

goed overleg wat kan en mag gebeuren

prettige sfeer en vriendelijk

Prettige garage bedrijf

Met veel vertrouwen kom ik al jaren bij dit bedrijf naar volle tevredenheid en vertrouwen.

Prima garage

Kom al tientallen jaren bij Autobedrijf Rovémij te Mijdrecht en kom er nog steeds. Prima Garagebedrijf

Erg tevreden

Wij zijn blij met de service en overleg voor eventueel extra kosten die gemaakt moeten worden, dat we rijden weer een jaar veilig

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke ontvangst door verkoper, je krijgt direct het gevoel serieus genomen te worden, eigenlijk omvat geweldig alles wat ik ervaarde bij de bezichtiging en aankoop van de Hyundai iX20 bij dit mooie en eerlijke autobedrijf. Mike DANKJEWEL !!

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig en behulpzaam top team

Eerlijk, denken met je mee, zeer behulpzaam, vakbekwaam, klantvriendelijk.

Zeer goede garage

Zeer goede garage. Uitstekende hulp. Ze weten waar ze over praten. Zeer vriendelijk. Gast vrij . Klant herkenning.

Vriendelijke behandeling

Hele behandeling voelt goed aan

Hofland 160

3641 GJ Mijdrecht

Over AutoFirst Rovemij

Autobedrijf Rovémij is een vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte auto’s Bij ons kunt u terecht voor deskundig onderhoud aan alle merken. Daarvoor hebben wij meetapparatuur die voor alle merken en types geschikt is. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold wanneer er nieuwe technieken nodig zijn om voor uw type auto optimale service te kunnen bieden. Onze occasions worden met zorg geselecteerd. Daarom kunnen wij op occasions boven de € 4.500,= BOVAG-garantie bieden. Zodat u als koper, vol vertrouwen, de weg op kan. Wij hebben ons aangesloten bij de branchevereniging AutoFirst. Dat betekent een extra garantie op vakmanschap, de beschikbaarheid van pechservice door heel Europa. En een onderlinge controle op service en kwaliteit.