x
Goed op de hoogte van komst (je bent geen nummer). Meedenken over o.a. Pechhulp
Correcte afhandeling van onderhoud en reparaties. Kom er al een aantal jaren en hoop er nog jaren te komen.
Wij waren vrijdag met onze auto gestrand. Petrogas heeft ons in het weekend naar de garage gesleept en woensdag was onze weer gemaakt!
De jaarlijks terugkerende apk-keuring... Digitaal plan ik zelf een afspraak in, ik breng mijn auto en 2 uur later kan ik 'm alweer ophalen. Alle kleine mankementen blijken ook te zijn gerepareerd. Alle lof voor Petrogas!
Mijn auto is hier al 15 jaar in onderhoud en ik word altijd uitstekend geholpen en ruim van te voren op de hoogte gebracht als er kosten aan zitten te komen.
Top service
Ik kom al jaren bij Petrogas. Prima garage met flexibiliteit en deskundigheid. Een persoonlijke benadering.
De eerste onderhoudsbeurt bij Petrogas, super tevreden. Zelfs de binnenkant was mooi schoon. Dank u wel.
Vragen worden opgelost, betrouwbaar
Correcte en eerlijke benadering. Vriendschappelijke verhouding
Prima,tevreden
Gewoon net bedrijf voor eerlijke prijzen. Snel gemaakt.
Door de APK kwam het advies nog enkele niet direct noodzakelijke maar wel op korte termijn te verwachten werkzaamheden te laten verrichten. Eén, het verwisselen van de remvloeistof had ik al in gedachte. Nu ben ik er voorlopig van af. Top.
Mijn auto van 1997 voor een nieuwe APK en airco onderhoud gebracht. De werkzaamheden om de noodzakelijke zaken te regelen en de auto weer een geldige APK te geven zijn binnen minimale tijd uitstekend uitgevoerd. Ik heb in de afgelopen 6 jaar met mijn 2 auto's een uitstekende ervaring opgedaan en maak breng mijn auto zonder zorgen naar dit bedrijf. En er wordt altijd goed vooraf gecommuniceerd welke werkzaamheden uitgevoerd mogen worden.
Al een aantal jaren ben ik een zeer tevreden klant van deze garage
Prima afhandeling reparatie schade
Aardige mensen en goede service, bedankt!
Prettig ontvangen: Eerste keer voor APK, nadat mijn garage failliet is gegaan. Algehele check, heel tevreden. Ook nog een leenfiets mee gekregen: super handig.
Apk + kleine beurt Professioneel en zeer vriendelijk. Weet vanaf nu waar ik moet zijn voor mijn auto!
prima service, wij hebben lastige Engelse landrover
Vind het alleen vervelend dat je zelf moet bellen als hij klaar is
Wederom een goede ervaring. Dit maal voor de APK. Hartelijk voor de goede service en tot de volgende keer! Jan-Willem
Ook met een oudere auto ben je van harte welkom! Nieuwe onderdelen, of merkonderdelen zijn dan vaak duur. Er wordt vanuit Petrogas dan ook altijd (in overleg) naar tweedehands of merkloos/universeel gezocht.
Snelle en vakkundige service!
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge