Via de website van Petrogas een auto gevonden. Proefrit en daarna koop verliepen vlekkeloos. Rogier weet waar hij het over heeft en heeft geen overbodige verkooppraatjes. Na 1,5 week ook afterservice prima (automatten nageleverd en aanbod om software aan te passen bij storingen na LPG-inbouw). Coronamaatregelen werden strikt nageleefd, met als plezierige bijkomstigheid dat de auto thuis is afgeleverd. Prima service!
Goed geholpen geen verrassingen
Erg prettig.
Bij acute nood wordt je snel geholpen of een oplossing gezocht. Verder wordt met de apk en kleine buurt je auto netjes uitgezogen. Top service.
Goed en betrouwbaar.
Fijne garage waar je altijd terecht kunt met alle merken. Vakkundig op alle merken.
probleem was supersnel opgelost. Kreeg keurig eerst prijsopgave
alleen maar positieve ervaringen
De eerste ervaring was het vervangen van een lampje, dat mocht zomaar tussendoor. De tweede ervaring was de APK keuring. Er moest het een en ander aan gebeuren. Maar er stond een bijna nieuwe auto klaar glanzend gewassen en het interieur schoongemaakt. Maar het belangrijkste hij rijdt weer geweldig. Ik ben super blij.
Lege accu, binnen enkele minuten ter plaatse ergens in Baambrugge en opgelost. Perfect , wat een opluchting als je op tijd ergens moet zijn.
Altijd plezierig. Letten op details.
Netjes geholpen, netjes gebelt wat er gebeuren moest en wat dan de prijs is. Perfect! Auto kan er weer tegenaan!
Zoals inmiddels gewend weer uitstekend geholpen, probleem opgelost..... en tussendoor "even" gedaan door Petrogas.
Voor mijn APK kon ik supersnel terecht. Snelle telefonische update over de status en bevindingen. Duidelijk en goed advies over manko's.
Prettige ontvangst, overleg vooraf m.b.t. uit te voeren extra reparaties indien van toepassing. Keurige afhandeling etc.
Betrouwbaar, meedenkend. Gewoon een fijn bedrijf!
Petrogas Baambrugge staat al jaren bekend als een degelijk en net bedrijf met goede service. Dat was nu ook het geval. Auto gebracht voor een grote beurt. Jammer dat de factuur van 468,- niet even in de garage met mij is doorgenomen. Een uurloon van 75,- is pittig.
Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt gekregen, uitgelijnd etcetera – voor mijn gevoel kom ik veilig de winter door
Vriendelijk en goed
Goede communicatie
Top onderhoudsbeurt en APK! Ik kan weer veilig op weg... Bedankt voor de goede service!
deskundige lieden
Ze zijn hier altijd vriendelijk en vertellen je eerlijk over wat er wel en niet aan je auto moet gebeuren. Heb geen negatieve ervaring.
Mijn auto gebracht voor Apk en onderhoud netjes overleg gehad en het was zelfs goedkoper als afgesproken top service.
Snel en zeer klantvriendelijk!
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge