Efficient en op tijd klaar
Betrouwbare service, ontzorgen
Fijn geholpen, vriendelijk en professioneel
Ik was blij verrast door de professionele benadering van mij als nieuwe klant. Ook de afhandeling, het even waarschuwend bellen over wat er gedaan moest worden kwam bij mij goed over. Prima jongens!
Service altijd goed, staan altijd klaar voor snelle kleine reparatie en ook voor groot onderhoud zit je hier goed
Fijne vakkundige mannen
Vriendelijk personeel, gemoedelijk en deskundig. Na mijn laatste apk-keuring werd ik terloops gewaarschuwd om in het najaar mijn auto eens een beurtje te laten geven. Daar heb ik wat aan want ik denk daar zelf nooit aan. Eenmaal thuis heb ik dit direct genoteerd zodat mijn auto goed de winter doorkomt. En vergeet die aardige dame niet die regelmatig zonder ook maar ooit te mopperen mijn bandenspanning opmeet ;-)
Duidelijkheid vooraf, vriendelijk. Zeer voordelige leenauto.
Sympathiek
Aangenaam en uitmuntend!!
De officiële Peugeot dealer kwam nogal wat punten tegen tijdens een onderhoudsbeurt. De koppeling zou vervangen moeten worden evenals de voorremschijven en het kleppendeksel. Omdat deze reparatie zo'n astronomische hoog bedrag zou gaan kosten ben ik gaan zoeken of het niet goedkoper gerepareerd kon worden. En dat kon, bleek al snel bij Petrogas. Zij ontdekte dat de koppeling helemaal niet vervangen hoefde te worden. De v-snaar was de oorzaak van een piepend geluid. Al met al heb ik € 2.400 uitgespaard door de auto door Petrogas te laten repareren! Daarbij hebben ze de klus ook nog eens zeer snel geklaard. Je begrijp wel waar mijn auto vanaf nu wordt onderhouden.
super bedrijf
Excellent.
Eind maart een zoekopdracht gegeven voor mijn "nieuwe" Peugeot 206CC. Het was zoeken naar een spelt in een hooiberg, maar de spelt is gevonden!!! Ik ben zo blij met deze auto, en zo verrast dat deze garagehouder écht luistert naar de klantvraag!
goede service en vakmensen
Mijn auto werd heel professioneel en vol tevredenheid aangepakt voor z'n Apk. Hij rijd nu weer Fantastisch op de weg. Zeer tevreden ben ik dan ook. Mijn dank is groot.
Goede service, vriendelijk en snel
Geen gedoe maar klantgericht en snell met oplossingen
Fijne garage, behulpzaam en betrouwbaar.
Normale tarieven, er wordt meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Oude auto? Dan kijken we of we wellicht aan een gebruikt onderdeel kunnen komen...
APK keuren en meteen repareren. Hulde
Altijd goed! Zeer behulpzaam.
APK gehad vlot verlopen dus ik ben tevreden
Kennis van autos ongeacht merk
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge