Ik kom hier al jaren - betrouwbare garage voor eerlijke prijs.
Na een kleine onderhoudsbeurt en APK, rijdt mijn auto weer als een zonnetje. Hij was ook nog keurig uitgezogen.
goed geholpen
Snel een plek voor een grote service beurt. Goed en snel uitgevoerd. Weer tevreden naar huis!
geweldig geholpen
Wederom is een uitstekende service geleverd door Rogier en de monteurs Een auto van 18 jaar oud en plotseling kan het raam niet meer dicht wat lastig is als je werkt met dure spullen in de auto. Direct naar Petrogas gereden en om hulp gevraagd. Een nieuw onderdeel werd besteld en zodra deze binnenkwam, werd het in mijn auto gemonteerd. Daarop gewacht, buiten in het zonnetje met een capucchino van de zaak. Leuker kan ik het niet maken. Tot de volgende keer, hopelijk niet, maar ja...
top
Ik ken geen betere garage dan Petrogas
Betrouwbare garage en harde werkers! Nog voor mijn afspraak stond geplant werd ik gebeld dat de reparatie al was voltooid
Prettige communicatie, goed vakmanschap
Afspraak voor APK, alles mooi op tijd gedaan. En heerlijke koffie in de wachtruimte met goede wifi. Hartelijk dank!
Afgaande op de ervaring van diverse vriendinnen ga ik ervan uit dat de onderhoudsbeurt naar behoren is gedaan.
Fantastisch geholpen door Garagebedrijf Petrogas B.V. Vlotte diagnose, meedenken in de gunstigste oplossing en dat alles binnen hele korte tijd. Een aanrader!
Very happy with choosing Garage Petrogas for the Distribution and Brake works I had to do on my car. I will for sure be back for the next maintenance.
Snelle service. Vuur
Goeie service gerichte mensen
Een reparatie was nodig en ik zou mijn auto een week kwijt zijn. We planden een afspraak tijdens mijn vakantie en na afloop haalde ik mijn auto op. Het euvel is verholpen en ja, opnieuw zeer tevreden over Petrogas!
niet gepland, zo maar binnen gevallen, en dan toch binnen 4 uur nieuwe remblokken en remschijven gemonteerd. voordeel was dan ook nog geen leen auto nodig.
Goed advies, snel, betrouwbaar en vriendelijk.
Altijd goed verzorgd en snel
Zoals altijd prima service, deskundigheid en heel vriendelijk.
Top, snelle en goede service, duidelijke communicatie!
Vanmorgen voor een storing weggebracht en aan het einde van de dag een gerepareerde auto thuis voor de teruggebracht door garagebedrijf Petrogas, hartelijk dank!
Ik heb al 30 jaar goede ervaringen met deze garage
Top ervaring gehad; ik kwam langs voor Apk, en stond 45m later weer buiten. Ik kon ook op hele korte termijn een afspraak maken. Vriendelijke monteurs, theetje in de wachtruimte, super schone wc. Volgende keer ga ik weer hier, en ik raad iedereen aan dat ook te doen :)
Rijksstraatweg 36
1396 JM Baambrugge