goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, prettig klantcontact

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe slechts twee ervaringen. Beide positief. Plezierige ontvangst.\r\nGoed werk geleverd. Kom weer terug!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf apk voor mijn MGB 1971: goed analyse/check gedaan, lijstje met 4 punten terug(wiellager, registratienummer onleesbaar na nieuwe laklaag, benzineslang tussen pomg en tank poreus en lampen stellen).\r\n1ste drie zelf gefixed, lampen stellen service van de zaak.\r\nprima.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, snel, vriendelijk, ik heb 5 verschillende auto\'s en als er iets is staan ze direct klaar\r\nAlleen de koffie lust ik er niet\r\nFred stoeltie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Ben vol lof!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service. Vriendelijk en deskundig personeel die je kennen en waar je geen nummer bent. Een verademing in vergelijk met alle Amsterdamse, onpersoonlijke en dure autogarages.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had jaren geleden een specifiek probleem met mijn audi wat ze bij audi zelf niet konden vinden, maar het is door garage petrogas gevonden en perfect hersteld. De service is ook super goed, laatst nog was mijn accu plotseling kapot gegaan in het weekend, binnen 5 minuten kwamen ze voor rijden en een kwartier later zat er al een nieuwe acuu in mijn auto. Beter kan toch niet ?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al zo\'n 20 jaar en ben nog nooit met een gevoel naar huis gegaan dat er iets niet in orde was. Petrogas heeft het ambacht hoog in vaandel staan. Het zal altijd mijn garage blijven. Ik meld dan ook reglmatig nieuw klanten aan, omdat ik dit bedrijf van harte aanbeveel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Snel, behulpzaam, vriendelijk, betrouwbaar, denken mee met de portemonnee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier wordt je vriendelijk en betrouwbaar geholpen, dat kom je niet meer zo vaak tegen. Geen flauwekul maar echt waar voor je geld.\r\nDe mannen in de werkplaats hebben veel expertise op een heel breed gebied en de werkplaats is erg modern. Ben er al jaren klant en dat gaat niet veranderen. Ouderwets familiebedrijf wat op een moderne manier goed werk levert !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, klantgericht, kleinschalig, direct contact.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een kleine opmerking.\r\nJullie hebben 2 x gebeld om van te voren te vertellen wat de schade precies is en later om te vertellen dat de auto klaar was. Helemaal goed. Wat wel opviel, is dat je een geblokkeerd nummer hebben, dat dus niet automatisch teruggebelt kan worden. Dat is niet handig. Het is handiger als het nummer zichtbaar is en het meteen opgeslagen kan worden in een telefoon. Wordt het wellicht sneller weer gebeld, toch?\r\nMisschien hebben jullie wel een goede reden om het geblokkeerd te hebben, maar dit is de andere kant ervan.\r\nSucced en tot een volgende keer, vr gr Alexia
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Rijksstraatweg 36