Mijjn tweede keer bij dit bedrijf en net als de eerste keer uitermate tevreden over de gang van zaken. Acceptabele wachttijd, deskundig en eerlijk advies voor een prima prijs. Reparaties bij de officiële dealer waren vaak veel duurder. Dan moest bijv steeds weer een heel onderdeel vervangen worden, terwijl het met enige moeite wellicht ook deels vervangen kon worden. Ik vertrouwde dat steeds minder, vandaar mijn keuze voor een andere garage en auto first geeft me wel weer het vertrouwen dat ik zocht. Dus,…ga zo door!
AutoFirst Margraten is een aanrader. Zoals elk jaar, een grondige APK-keuring met het oog op veiligheid van de auto, bestuurder, passagiers, en hierdoor de veiligheid van collega weggebruikers. Ook dit jaar een faire reparatieprijs. Het team van Jo Engelbert en zijn monteurs staat garant voor kwaliteit, en denkt met en voor de klant. Niet voor niets al jaren een vaste klant!
AL JAREN KLANT MET TWEE AUTO'S. ZEER TEVREDEN
Altijd vriendelijk en professioneel. Betrouwbare en ervaren service.
Deskundig personeel, goede communicatie en vriendelijk.
goed en deugdelijk werk
Goede service en als er iets met de auto is dan bespreken ze dat vantevoren.
Ik ben tevreden
Informatie over uit te voeren reparaties werd snel en duidelijk doorgegeven. De tijd van de werkzaamheden klopten met de verwachting en werden correct uitgevoerd.
Vriendelijke mensen heb er alle vertrouwen in
Goed kunnen overleggen en vakbekwame monteur. Hier wordt naar de klant geluisterd en komen afspraken na. Vervolgafspraak reeds gemaakt. Hub
Probleem met raam aan bestuurderskant gemeld, kon meteen terecht, materiaal werd besteld. Volgende dag alles piekfijn gerepareerd.
Zelf geconstateerd: Krakend geluid linksachter tijdens rijden. Zelf vermoed: kapotte schokdemper links achter. Verzocht om reparatie. Alleen rechtsachter is uiteindelijk stabilisatorstangetje vervangen dat trilde. Oorspronkelijk mankement dus niet opgelost.... Daarnaast tot 2x toe zelf contact moeten opnemen hoe de status was en wanneer auto opgehaald kon worden.
Snel de APK afgehandeld en de benodigde reparaties vakkundig uitgevoerd. Goede terugkoppeling van de situatie.
Prima service, altijd goed geregeld.
Fijn contact, behulpzaam en goede informatie en service. Ik ben erg tevreden!
Altijd correct
"Het advies van Auto First Margraten regelmatig en goed onderhoud loont" kan ik alleen maar onderschrijven. Mijn oudje is nog (lang?) niet af geschreven. Top Service!
Zeer tevreden omdat zonder dat ik hier om hoefde te vragen, de reparatie van de bedrijfswagen ter hand werd genomen ondanks het drukke schema. Binnen een dag was de bus weer op en top in orde.
Ok.
correct, vriendelijk, deskundig