goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze Renault Twingo uit 1993 was aan vervanging toe en hebben hier een Daewoo Matiz uit 1998 aangeschaft. Omdat we de Twingo onderhands konden verkopen, kregen we een fikse korting op de Daewoo. Ook kreeg de auto een nieuwe APK bij aflevering. Prima auto voor prima prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig autobedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant in een gemoedelijke sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn naar grote tevredenheid al jarenlang klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nb prijs kwaliteit kan ik niet beoordelen. Ken het bedrijf alleen in kader van service aan mijn Athlon leaseauto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deze mannen denken met je mee en lossen het allemaal voor je op!\r\nwij zijn fan ;))

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aankoop 2e hands auto waren de mensen van Arend Benthem heel aardig maar vanaf de dag van levering was dat over ! Afspraken worden niet nagekomen en op gestelde vragen komt geen reactie. Tot 2 keer toe wagen onder Bovag garantie laten repareren en ook tot twee keer toe geen uitleg gehad wat er aan de wagen mankeerde en wat er is gerepareerd. Als je vragen hebt en ze mails stuurt dan ben je zéér lastig en geven ze aan dat wanneer er meer van zulk soort klanten zijn dat ze liever de tent sluiten. Bij 2e afspraak zou de wagen op de brug worden gezet en zou Arend samen met mij de gerepareerde punten langs lopen en op een nul waarde factuur zetten. Dag van ophalen kwam meneer niet uit zijn kantoor, stond de wagen niet op de brug en kreeg ik ook geen papier met de gerepareerde punten mee. Na 2 keer te hebben verzocht wederom geen reactie gekregen. Dus mijn uiteindelijk ervaring is dus negatief ! Ze kunnen de wagen best goed repareren maar geef dan wel aan wat je er aan hebt gedaan en kom je afspraken na ! ook al valt de reparatie onder de Bovag garantie. ook stonden ze vreemd te kijken dat ik een einde bovag garantie heb laten uitvoeren, reactie was \"het is net of je ons niet vertrouwd en dat verdienen we niet\", dus wel ! \r\nWagen verkopen is 1 maar after sales en klantvriendelijkheid is 2. Kreeg wel een mail vanuit Arend Benthem om het bedrijf te beoordelen en ik heb daar aangegeven dat ik dit pas zou doen nadat de wagen was opgehaald. Ook werd Arend boos als ik een negatieve ervaring zou plaatsen.\r\n\r\nVoor mij hier geen 2e aankoop meer, was ook wel 100km bij mij vandaan maar daar heb ik zelf voor gekozen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste auto bij deze onderneming moet altijd even wennen maar voelt goed en ik denk dat dit gevoel ook bevestigt gaat worden in de toekomst.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf personeel is zeer prettig in de omgang,ze staan direct voor de klant klaar.Tevredenheid van de klanten staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit is mijn tweede nieuwe seat altea die ik er koop.\r\nzeer tevreden. hele nette garage vakkundige mensen en leggen alles goed uit.van wat je koopt.klasse.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen met dit garagebedrijf, snelle service, altijd kop koffie en werkplek om door te werken wanneer auto onderhouden wordt. De keer dat m\'n auto echt niet meer wilde hebben ze hun best gedaan om je snel weer op de weg te krijgen. In de tussentijd heb ik occasion meegekregen om rijdend te blijven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf. Mijn VW ingeruild en en nieuwe Mazda 2 Bi Fuell aangeschaft. Kan de auto deze week ophalen.\r\nKlantvriendelijkheid en service TOP, ik heb er dan ook graag een stukje voor omgereden vanuit Noord Holland. Als het gevoel zo blijft kom ik zeker terug en is het onderhoud ook voor deze zaak.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot dusverre zeker positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf wat begrijpt wat service en klantenbinding is.\r\nEen plezier om binnen te lopen en geholpen te worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig, klantvriendelijk en kundige mensen, voor ons een reden om zeer zeker vaker te komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en komen afspraken na!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijn bedrijf, wordt goed geholpen, aardig en fijn personeel, altijd een kop koffie,
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze zijn wel klant vriendelijk.\r\nWillen de klanten wel vlot helpen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer attend bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar. Je gaat er altijd met een goed gevoel weer vandaan. Het is een bedrijf waar je zeker weer naar terug gaat

Blankenstein 530

7943 PA Meppel