Vakbekwaam, vriendelijk en goede service.
Snelle service, aardig personeel, doen wat er gevraagd wordt.
Ik wacht alleen nog op een retour bon voor een verkeerde bestelling na 2 mails nog geen bevestiging.
Vriendelijke personeel en goede service.
heldere en duidelijke communicatie, geen onverwachte zaken. uitvoering van de werkzaamheden uitstekend, niks op aan te merken.
Zeer betrouwbaar adres voor auto onderhoud, tegen een eerlijke prijs. Goede en duidelijke informatie over de werkzaamheden nadien. Zeer tevreden!
Opel corsa kleine beurt. Snel een afspraak. Kon wachten en de auto was perfect binnen de voorspellingen gereed. Goed werk geleverd. Koffie (goede koffie) terwijl ik wachtte. De kosten vielen mee. Ook precies volgens eerder gegeven indicatie. Heel tevreden.
Zoals altijd naar volle tevredenheid behandeld.
Snelle en correcte afhandeling
Altijd goede informatie wat betreft onderhoud en reparatie.
Goede nette service. Prijs en kwaliteit dik in orde. Vriendelijk personeel. Blijven zeker klant.
Fijne service, vertrouwd gevoel. En bij problemen snelle oplossing en fijne leenauto
Goede communicatie over uit te voeren werkzaamheden. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel
Zeer snelle en correcte service van. Zeer vriendelijk personeel.
Al jaren klant en tevreden
Alles altijd goed geregeld
Prettige communicatie en alles volgens afspraak.
Probleem met airco. Snel verholpen. Probleem met elektrische aansluiting fietsdrager. Keurig opgelost tegen minimale kosten. Kan alleen maar zeggen uitstekend.
Ik dacht dat ik de kleppen hoorde ratelen en bij de garage werd dat bevestigd. Uiteindelijk bleek dat de kleppen geen abnormale speling hadden en dat de nokkenas ook in orde was. Om dit te kunnen constateren was er wel veel werk (4 uur) nodig. Ik heb dus 274€ moeten betalen terwijl mijn auto gewoon in orde was.. Toch wel een dure controle beurt. Maar van de andere kant.......Als de kleppen idd uitgesleten waren was ik wel op tijd met een eventuele reparatie. Dus zo als ik al zei, gemengde gevoelens.
Zoals altijd weer prima geholpen.
zeer goed geholpen en vakkundig werk afgeleverd
Heel klantvriendelijk en uitstekende service.
Goede service. Goede prijs. Altijd tevreden
Mijn persoonlijke mening is dat ik de prijs van de rekeningen doorgaans nogal pittig vind. De behandeling is vriendelijk, maar ik heb weleens getwijfeld aan de juistheid van de berichtgeving omtrent problemen met een voertuig.
Haefland 15
6441PA Brunssum