WIJ ZIJN ER OP EEN FIJNE MANIER GEHOLPEN EN EERLIJK ADVIES. EN ECHT TOPTEAM!!
Altijd goeie service, eerlijk en oprechte garage.
Probleem met ventilatie, vocht en handrem prima opgelost. Goede service en fijne garage!
Prima service en goed contact met het bedrijf. Geeft een duidelijk en eerlijk advies.
goede oplossing
Warm ontvangst met koffie. Een goed en eerlijk verhaal en dat had ik nodig na veel teleurstellingen in kopen van een camper en auto! Goede afhandeling en een gestuurde kaart met tekst! Zeer attent! Een fijn gevoel!
Gewoon doen wat nodig is, en verder geen poespas. Daar hou ik van.
Heerlijke dorpsgarage. Hartelijk ontvangen met koffie en een koek. Namen alle tijd voor me om de auto (Toyota Yaris) te bekijken. Na aankoop is de Yaris goed bekeken en netjes afgeleverd. Goed adres dus!
netjes naar verwachting uitgevoerd
Ik wordt altijd direkt geholpen
Prima. Met deze mensen is op een goede en eerlijke manier te onderhandelen. Ze zijn transparant en hebben verstand van zaken
Ik heb mijn eerste auto gekocht bij dit bedrijf. Goede service en snel geholpen! Ik ben erg blij met mijn aankoop!
>Garage Bredewolt Heeft een zeer goede vlotte service, zij zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Ik zou een ieder deze garage aan bevelen. Barbara van Riessen ---------- Forwarded message --------- Van: AutoFirst Bredewolt <[email protected]> Date: vr 27 dec 2024 07:01 Subject: ⭐⭐⭐⭐⭐ Hoeveel sterren zou u AutoFirst Bredewolt geven? To: <[email protected]>
Mijn apk en bandenwissel gepland voor januari. Door een defect aan de kachel en remmen die het bijna begaven. Kon ik er gelukkig eerder terrecht. Goed geholpen en al jaren zeer tevreden
Altijd goed geholpen, met wat voor automotive problemen ik heb. Garage die met je meedenkt en goed uitlegt.
Super service, staan altijd klaar!
Mega blij met deze toppers
Wij hadden ernstige motorische problemen met onze VW-Passat uit 2008. De motor hield in boven een snelheid van plm. 90 km/h. Na uitgebreid meten en elimineren door Bredewolt bleek uiteindelijk dat de katalysator kapot was. Op een vakkundige en kostengunstige manier heeft Rijk de katalysator vervangen en alles weer ingeregeld. We zijn blij verrast met de door Bredewolt geleverde service, snel, vakkundig en klantvriendelijk hebben zij onze problemen opgelost. Hiervoor onze hartelijke dank.
Fijne garage. Altijd goed geholpen en goede service. Erg tevreden
komt afspraken na.
Panne met de auto. Accu wordt niet meer bijgeladen. Ondanks grote drukte dit tussendoor gedaan en ipv. de beloofde week na 3 dagen al klaar !!!! Helemaal top. Nooit betaal je teveel of wordt je opgelicht qua prijzen. Ook wel fijn !!! Kortom: betrouwbare garage waar ze veel, zo niet alles kunnen qua merk en type.
Heel goed en heel vriendelijke ze nemen de tijd voor je .
Zeer prettige en betrouwbaar overkomende mensen. Hier tel je als mens en als klant. Zo zou ieder bedrijf klanten behoren te bejegenen. Dan kom je graag weer terug en het praat fijn rond op een positieve manier.
Vriendelijk familie bedrijf, die goede service levert,voor een goede eerlijke prijs.Geen lange wachttijden.
Lage straat 15 A
8191LN Wapenveld