Goed, snel en prijs kwaliteit verhouding
De auto waar het omging waren de remschijven erg versleten. Ik dacht aan de remblokken, waardoor ik netjes een telefoontje kreeg om even mee te kijken en beoordelen naar een oplossing. Snelle service, en correct afgehandeld.
Ben altijd blij met de service en onderhoud en APK-keuringen van deze garage, zoeken de beste oplossing, tegen een goede prijs.
Autobedrijf Bredewolt is kundig en erg klantgericht
in goed overleg netjes weer de bus weer klaar gemaakt.
Fijne garage, ruime expertise. Meedenkende mensen, er is altijd wel een oplossing. Bij de tijd met de Autofirst app, werkt heel prettig. Hele goeie service. Aanrader!
geweldig geholpen
Altijd goed geholpen. En altijd zoekend naar een oplossing
Heeeeel erg blij mee. Zelfs bergingsbedrijf kreeg ze niet los en vernaggelde daarmee de slotboutmoer. Dus uitboren geblazen. Ondanks de k..klus, gaan ze ermee door totdat het is gelukt. Helemaal top !!!
Ik kwam vandaag voor APK-keuring van mijn bedrijfsbus. Nu was alles in orde, behalve dat de ruitenwisservloeistof op was. Deze is door AutoFirst Bredewolt kosteloos bijgevuld!
Goed geholpen
Auto weer toppie en snel gedaan
Als ik meer dan 5 sterren kon geven aan Rijk, Johan en team had ik het zeker gedaan. Ik belde ze met de lastige vraag of ze me konden helpen een auto klaar te maken voor keuring na import uit Amerika. Ze waren gelijk behulpzaam, en gingen vol creativiteit en goede moed er mee aan de slag. Dankzij Bredewolt ben ik de keuring op tijd doorgekomen: ze hebben tijdig alles goed weten aan te passen, waren altijd bereikbaar, en werkten voor een redelijke prijs. Erna me nog goed geholpen met de kentekenplaat, en andere zaken. Na afloop hebben we samen taart gegeten - geweldig team bij een vakkundig, gedreven en eerlijk bedrijf! Bedankt
Staan direct voor je klaar.Zijn erg vriendelijk en behulpzaam .Technisch zeer goed.
Ik ben door de medewerkers van AutoFirst Bredewolt zeer goed ontvangen en zij hebben mij goed gehoord en begeleid bij de aanschaf van een auto. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over deze wagen en verwacht voor onderhoud, reparatie en advies nog vaak terug te komen.
Door omstandigheden was ik dringend op zoek naar een auto met automaat. Binnen 1 week was de auto gevonden en geleverd. Klasse!
Ik ben erg blij dat ik deze garage heb gevonden. Zij nemen de tijd voor je als klant, leggen alles rustig uit, zijn meedenkend over je mogelijkheden, bieden garantie. Ze zijn betrouwbaar, deskundig en ik ben erg blij met de aanschaf van mijn auto.
Zeer vriendelijke en behulpzame garage.
Bij AutoFirst Bredewolt wordt je auto kundig gerepareerd. Daarnaast zijn zij betrouwbaar, ze zullen je niet zomaar iets aansmeren of 'praatjes' vertellen. Het personeel is prettig in de omgang. Minpuntje is dat de soms meerdere keren iets moet vragen.
Betrouwbaar autobedrijf . Zeer snel in probleem oplossend denken. Laten je niet in de kou staan en onmiddellijk behulpzaam!.
Wordt prettig en deskundig geholpen
Lage straat 15 A
8191LN Wapenveld