Je kan vaak snel terecht en soms bij onverwacht langsrijden wordt je ook vaak nog wel even erbij tussen geschoven in de planning. Mits het euvel niet te groot is natuurlijk. Verder doen ze niets onnodig en je weet dat je gewoon goed de weg weer op gaat na een beurt.
anbevolen garage, uitstekende service, ben al jaren klant van vader naar zoon betrouwbare momteurs
Alles volgens afspraak, werd gebeld over mankement en er werd toestemming gevraagd om het te verhelpen.
Auto apk laten keuren. Goede prijs afspraak gemaakt voor de reparaties. Zat nog iets onder tijdens de betaling. 👍 Week later was iets met de links achter remklauw. Gebeld naar Patrick. Breng de auto gelijk maar even langs. Leen auto mee gekregen, zonder poes pas! Volgende morgen kon ik de auto weer ophalen! Al met al goede service. Aanrader!
Verstand van zaken, vriendelijk, betaalbaar.
Ik ken Henk en Patrick al zo'n 30 jaar. Beide werken met hart en ziel in het bedrijf. Ook hun vaste kracht Arjen is een eerste klas monteur. Ik heb zelf weinig verstand van auto's en vertrouw volledig op hen. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Ook voor een nieuwe Fiat kan ik altijd bij hen terecht. Doordat Henk en Patrick gewoon meewerken in het bedrijf is er geen grote overhead en kan de prijs redelijk gehouden worden. Het serviceniveau is erg hoog en afspraken worden uitstekend afgekomen. Kortom voor mij een vertrouwd adres.
Geen lange wachttijd,werk wat ze doen is goed, Klantvriendelijk.
Mijn nieuwe auto moest een 10.000 beurt en zelfs in deze moeilijke tijd omdat ik op een operatie wacht, was Patrick bereid mijn auto op te halen en weer retour te brengen. Helemaal geweldig, wat een service. Ook de andere werknemers zijn allemaal prima en staan altijd voor je klaar.
Deze garage beveel ik iedereen aan. Helpen je zeer bekwaam , snel en vriendelijk.
klantvriendelijk,en mee denkkend.
Staan altijd voor je klaar. Zeer tevreden.
Men staat altijd voor je klaar. Snel een afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding
Mijn auto liet me in de steek op het parkeerterrein van het ziekenhuis in Almelo. even gebeld met Patrick van autofirst Schasfoort en binnen 20 minuten stonden ze bij me de parkeerplaats om een nieuwe accu te plaatsen. Is dat topservice of niet ?
Mijn 2e auto was overbodig geworden. Gekeken wat men auto waard was. Overlegd met Patrick en binnen twee dagen akkoord over de prijs. Auto afgeleverd en gelijk werd het overeengekomen bedrag op mijn rekening gestort. Top!!! Een garage die je niet als nummer behandelt , maar als persoon. Ben al bijna 40 jaar klant en ben dik tevreden.
In een woord alles prima.
Zéér goede service en prijs kwaliteit verhouding, meedenken in oplossingen en altijd informeren over de reparatie die nodig zijn om verassingen achteraf te voorkomen
Omdat de auto niet meer wou starten komen ze thuis het probleem oplossen. Top service!
Ik word altijd goed geholpen!
Een aanrader
Zou niet kunnen bedenken wat we niet bevalt aan deze mensen
Erg vriendelijk personeel, behulpzaam. ACCU was kapot, gelijk nieuwe gekregen bij de garage en groot onderhoud afspraak gehad, allemaal goed verlopen en houd zich aan afspraken. Erg prettig.
Goed, erg fijn en klantgericht bedrijf!
Snel vakkundig staan altijd klaar en niet te duur
Niets is beter wanneer er wat aan de auto mankeert wij het meteen mogen brengen en het diezelfde dag wordt klaar gemaakt. Er staat altijd een leenauto klaar!
Onze auto moest een grote onderhoudsbeurt hebben en APK gekeurd worden. We hebben een afspraak gemaakt. Paar dagen later kwam men in keurige kleding onze auto ophalen en vertelde, dat als ze iets vinden wat vervangen moest worden dat men even zou bellen. Omstreeks 15.00 uur belde dat ze de auto weer konden terug wilde brengen en of wij dan thuis waren. En ja hoor, auto weer perfect afgeleverd en was niets te vinden. Ook het afgesproken bedrag klopte. Men was netjes en vriendelijk. Waar zie je dat nog. Oooooo was ik nog vergeten te vertellen. Ze hadden een keurige nette auto achter gelaten voor als we eens weg moesten. In één woord geweldig. Volgend jaar gaan we weer naar Schasfoort. Helemaal TOP!!!!!!!!!!
Bedrijvenstraat 20
7641AN Wierden