Het was alleen een apk, maar dat is ook prima.

Je wordt er altijd prettig geholpen, ook al is het alleen maar een apk. Maar ook reparaties zijn daar altijd prima verlopen.

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren correct en vakkundig behandeld

Deskunig en vakkundig.

goede service

word er altijd vriendelijk te woord gestaan en als het mogelijk is direct geholpen

Super goeie service

Alles was positief!

Goede klantvriendelijk personeel.

Denken met je mee. Zoeken een oplossing voor je probleem.

• Prijs/Kwaliteit

Volgens afspraak vlot geholpen.

Banden verwisselen, kon erop wachten en oude banden achter gebleven, na half uur klaar

• Prijs/Kwaliteit

Jullie zijn een top team en denken altijd mee

• Prijs/Kwaliteit

Ze doen wat je van ze gevraagd en naar de mogelijkheden en tijd soms nog wel meer. Dit alles in overleg, dat is vooral een pré!

• Prijs/Kwaliteit

Goede service alleen de wachttijd is wat langer dat gewend

Prima geholpen. Goede service leenauto ter beschikking. Bellen altijd even bellen bij zeer hoge kosten of dit uitgevoerd mag worden. Zeer behulpzaam allemaal in de garage

Elke keer weer top

Ik ben al jaren een tevreden vaste klant. AutiFirst Tadema is betrouwbaar, deskundig en vriendelijk. Ze denken met je mee en leveren top service, zonder poespas

Goed geholpen

Wanneer er iets met de auto is, ik wordt altijd snel geholpen!

• Prijs/Kwaliteit

Kwaliteit en eerlijke en vakgerichte hulp aan je personenauto

Autofirst Tadema is een fijne en kwalitatieve vakgerichte auto garaga. Ze bieden goede service en bieden een betaalbare en betrouwbare service. Kortom een autogarage die ergens voor staat op een menselijk/ persoonlijke manier die ons al bijna 10 jaar zeer goed ervaart.

• Prijs/Kwaliteit

Gewoon goede ervaring met deze garage.

Klantvriendelijkheid, hulpvaardig, deskundig. service.

Super snelle actie

Prima geholpen

Prima geholpen, snel contact en afspraken werden nagekomen.

Uitstekende service!

Snelle, deskundige en uitstekende service. Meedenken in alternatieven en zeer klantgericht. De kleinschaligheid maakt dat er korte lijnen zijn. Van harte aanbevolen.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer kundig en op de klant gericht

Duidelijke communicatie en vakkundig personeel maakt dat ik hier graag onderhoud aan mijn auto en/of caravan laat uitvoeren.

Altijd helemaal goed

Apk keuring

Apk keuring laten uitvoeren. Was nog niet eerder bij deze garage geweest en heb zeker geen spijt van deze keuze. We zijn super geholpen en er werd goed meegedacht

Wanneer 1 en 1 samen 5 is

Hoe het ook wendt of keert, Vandaag liep alles fijn. Ik had het gevoel dat alles lekker liep, ook in de garage. Geen gevoel van gestress. Gewoon fijn geholpen worden. Ik wacht altijd even in de koffiehoek totdat een van de monteurs bij me komt. Dit duurt nooit lang. Vertel wat er nodig is voor mijn auto en krijg dan altijd een leen auto mee. Bij het terugbrengen van de leenauto onthoud ik alvast de kmstand en zo helpen we elkaar voort. Ik kan direct betalen, maar de factuur sturen ze nu per mail, met een betaallink(!). Super handig. Vandaag haalde ik de auto op en dacht dat hij naast APK ook een grote beurt moest hebben. Dit was niet het geval, want dat staat allemaal netjes in het systeem. Fijne meevaller dus! En door de APK! Hoera. Al maak ik mij wel eens zorgen over lampjes die gaan branden op mijn dashboard, maar ik voel mij nooit bezwaard om voor de zoveelste keer toch even de olie te laten checken. Ze nemen mij wel serieus als ik weer eens de vraag heb. Ik ben een tevreden klant van Autofirst Tadema.

Gewoon goed

Vriendelijke en vakkundig, auto reparaties kosten nu eenmaal geld, maar krijg hier kwaliteit en goed service en advies opmaat

wederom uitstekend geholpen

naast grote beurt ook bandenwissel en herstel van 13-polige stekker trekhaak en koppeling die moeizaam terugveerde van mijn citroen c4 picasso

Ervaren vaklui

Tijd en aandacht voor jou als klant. Ze denken met je mee.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en volgens afspraak. Bellen als er hoge, onverwachte kosten zijn.

Haatlanderdijk 6 B

8263 AR Kampen