Geweldig. Al jarenlang mijn favoriete garage

Goedkoop, betrouwbaar en zeer accuraat...

Altijd prima, geen gedoe

Doet wat hij moet doen, geen gedoe je weet waar je aan toe bent.

deskundig, eerlijk en plezierig

naar mijn oordeel is het personeel deskundig, heb nooit problemen gehad na een reparatie. er wordt eerlijk gewerkt, er wordt gedaan wat gedaan moet worden en vooraf meegedeeld wat er gedaan moet worden. De ontvangst is plezierig, betrokken en je voelt je welkom!

Er is jarenlange vertrouwen

Deskundig

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren een betrouwbaar en deskundig adres

Altijd goede service

AutoFirst tadema biedt een uitstekende service. De medewerkers denken mee met de klant, zorgen voor de juiste oplossing(en) en zijn snel met reageren. Daarnaast kun je ook snel een afspraak bij ze inplannen.

Snelle service

Na een eerdere melding ‘controleer uw bandenspanning’ bleek er niets aan de hand te zijn. Systeem gereset en het was voor elkaar. Na dezelfde melding weer naar Tadema om systeem te controleren, maar bleek toch een lekke band rechts voor te zijn. Binnen een half uur twee nieuwe banden gemonteerd omdat ze aan vervanging toe waren. Blij met de service.

Top service!

Vakmensen die meedenken. Een garage waar je graag terug komt.

betrouwbaar!

meedenkend, ervaren, oplossend en bovenal betrouwbaar.

• Prijs/Kwaliteit

Goede, maatgerichte en snelle service

Fijn dat mijn probleem.zo snel opgelost kon worden, vlak voor een weekendje weg. Kundige service en mooi dat er even meegedacht werd in preventie van storingen door even verder te kijken dan deze klus alleen.

Super snel opgelost.

• Prijs/Kwaliteit

Deskundig, vriendelijk en meedenkend personeel.

Fijn bedrijf

Betrouwbaar

• Prijs/Kwaliteit

Komen uit zutphen, en Dennis Tadema had zijn camper te koop staan, eerste indruk toen wij aankwamen in kampen, mooi bedrijf schoon zowel de werkplaats als het buitenterrein, Dennis ontmoet, leuke spontane man die alle tijd voor ons had, koffie gedronken, leuk gesprek gehad over allerlei dingen, en samen met mijn vrouw op de terug weg over de camper gesproken en de knoop doorgehakt en gekocht, vandaag ophalen en Dennis zal hem zeker goed klaar gemaakt hebben Kortom een mooi bedrijf, en een leuke man, komen zeker bij hem terug als de camper een beurt moet hebben.

Vertrouwd

Altijd goed geholpen

Goed, vakkundig en snel

Bodemplaat auto vervangen.

Erg tevreden

Vriendelijk en professioneel personeel

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service en goed overleg

Snel een afspraak gemaakt, werd gebeld voor wat er moest gebeuren voor de apk. Top service!

• Prijs/Kwaliteit

altijd goede service en betrouwbaar

Je kan via de site gemakkelijk een afspraak maken. Ze geven altijd duidelijkheid over reparaties en kosten. Ik vind het een zeer betrouwbaar en prettig bedrijf om voor APK en onderhoud te komen.

Perfecte service

Fijne vriendelijke mensen die je zeer snel en vakkundig helpen. En dat tegen een bijzonder aantrekkelijk tarief!

• Prijs/Kwaliteit

Heel deskundig, uitstekende service en betrouwbaar!

Ik had een ingewikkeld probleem met mijn auto. Dat hebben ze helemaal uitgezocht en het probleem deskundig opgelost. Contact verliep uitermate prettig. Klasse!

• Prijs/Kwaliteit

Ik heb zeer goeie ervaring met deze garage aanrader.

• Prijs/Kwaliteit

Een vakgarage met professioneel en eerlijk personeel!

Garage Dennis Tadema, is een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Je kan er altijd terecht voor informatie en ze helpen je op een fijne manier. Er wordt met je mee gedacht naar transparante oplossingen. Samen met Dennis staat er ook een leuk en professioneel team die hun vak goed verstaat. Vakkundig, eerlijk, duidelijk en behulpzaam team van monteurs. Voor elke hulpvraag vinden ze een duidelijke en betrouwbare oplossing. Kortom in een woord. Top !

• Prijs/Kwaliteit

Goede communicatie en eerlijk betrouwbaar advies!

Goede communicatie en eerlijk betrouwbaar advies!

• Prijs/Kwaliteit

Ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en diensten die geleverd worden.

Haatlanderdijk 6 B

8263 AR Kampen