Ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en diensten die geleverd worden.
Fijne garage waar ook voor het individu is en klantgerichtheid centraal staat. Goed advies en betrouwbaar onderhoud.
eerlijke adviezen, direkte antwoorden, goede service, netjes werk
Ik had een schroef in mijn achterband gekregen. Ik kon direct terecht. Ben goed en snel geholpen. Heel tevreden.
Snel en netjes volgens afspraak geholpen
Prettig en snel en vakbekwaam geholpen. Ontspannen sfeer
Top garage. Alles wat je van een goede garage mag verwachten. Wij hebben onze hele familie aangeraden om naar Tadema te gaan en inmiddels zijn ze allemaal zeer positief en overtuigd van ons advies!
Ik word er altijd goed geholpen, goede service.
Wij wonen nu 15 jaar in IJsselmuiden, en vanaf het begin kwamen we met de auto voor reparatie naar de Haatlanderdijk. We werden altijd heel fijn geholpen en de reparatie's werden vakkundig en vlot uitgevoerd. Vandaar dat we nog steeds klant zijn bij Dennis.
sinds kort naar Tadema met mijn auto omdat ik een garage in de buurt zocht en zeer goed bevallen. Kleine beurt en herstel van olielekkage uitstekend gedaan. Servicegericht en kundige en vriendelijke mensen.
Zeer tevreden met de afhandeling. Ook vanuit de klant bekeken en niet alleen vanuit het winstoogmerk.
Prima werk geleverd door autofirst Tadema. Renault kon geen brandstofpomp en vertelde dat de auto aan de kant gezet kon worden. Bij autofirst Tadema zocht men verder en vond men de oplossing. Auto rijdt weer. UItstekend werk geleverd
een goede duidelijke garage
zie boven
Je krijgt de service die nodig is voor de auto, niet onnodig meer. Bij vervanging werd eerst gebeld voor akkoord zodat je weet waar je aan toe bent. Vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Goede en eerlijke dienstverlening. Ik kom er al jaren en ik ben erg tevreden
Goede vriendelijke vakmensen
Goede service, no nonsens mentaliteit. En vakmanschap
5-sterren
Op het laatste moment moest ik nog een Apk-keuring voor elkaar hebben. Hebben ze mooi nog even geregeld. Ik kon daardoor op de afgesproken tijd op vakantie. Dus top!
Zoals altijd goed geholpen, snel klaar en normale prijzen.
Uitmuntende service
Altijd goed overleg, meedenkend
Kom er al jaren en altijd vriendelijk en betaalbaar en zoekt altijd na een voordelige oplossing en denk met de klant mee
Vriendelijk in contact. Correct geholpen volgens afspraak.