Maken tijd bij onverwachte problemen en lossen het zo snel mogelijk op! Top garage en vakkundig en vriendelijk personeel.
Netjes bericht gedaan om contact op te nemen i.v.m. extra kosten. Wij waren wat laat met de reactie , maar het is toch nog opgelost die zelfde dag.
Snelle service om de APK op tijd te doen. Netjes gebeld vooraf over de kosten van de werkzaamheden, geen verassingen achteraf. Top.
Altijd kundig en snel Ze denken goed met je mee.
Goede omgang met de klant. Goede monteurs
Wordt er altijd goed geholpen
Heel benaderbaar en je wordt indien mogelijk direct geholpen. Kom er al jaren. Reparaties, keuringen, auto's ingeruild en gekocht. Goed bedrijf. Prima sfeer. Heel tevreden.
zie boven
Al jaren klant goede service,klant vriendelijk. auto ieder jaar voor keuring.. Nooit geen klachten hierover...
Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Snel een afspraak kunnen maken. Binnen de afgesproken tijd geholpen.
Gelijk geholpen met een lekke band en later ook met het onderhoud. Vertellen eerlijk wat wel of niet nodig is.
Altijd wanneer er iets is, iets kleins of iets groters, het wordt snel gerepareerd, in goed en eerlijk overleg.
De auto begaf het ineens toen ik vlakbij Autofirst Tadema was. Na een belletje mocht ik de auto daar neerzetten en bleek er een probleem met het gasklephuis te zijn. Na telefonisch overleg over de kosten zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Top service en prettig contact!
Dennis en zijn team staan altijd klaar voor je. Eerlijkheid, juiste kennis en ervaring is hier altijd te voelen als ik bij ‘mijn’ garage naar binnen loop.
Uitstekende service en makkelijk afspraak maken via de website. Fijne afstemming over eventuele extra reparatie zodat je geen onverwachte hoge kosten hebt. Zeer klantvriendelijk, zowel Dennis zelf als het overig personeel
Goede en vooral eerlijke service
Ze geven goede service en zijn vriendelijk. Je kunt er snel terecht.
Goede en snelle service!
Goede monteurs duidelijk en eerlijk
al snel het defect ontdekt en goed opgelost
Vriendelijke mensen, snelle service en eerlijk. Super
Dag voor kerst olielekkage geconstateerd, direct ruimte gemaakt om langs te komen. Oorzaak vastgesteld, direct een leenauto mee en afspraak gepland om lekkage op te lossen. Auto was volgende werkdag voor de middag klaar om afgehaald te worden.
Professioneel, vriendelijk, correct, geen blabla Tadema heeft een aankoopkeuring van een Ford Focus SW uitgevoerd tijdens een testrit. En zoals boven omschreven een correcte professionele en vriendelijke aanpak/uitvoering. Een technische schouw van de auto en een uitvoerige mondelinge toelichting. Zeer fijn!