Klantgericht

Er wordt adequaat gereageerd, geluisterd naar de klant. En klantgerichte service verleend.

Super service

Super snelle service en super goede monteurs goed team

Nissan Qashqai gekocht

Tweedehands Qashqai hier gekocht, eerlijke onderhandeling, geen gladde praatjes. Ook een keurige inruilprijs voor onze "oude" auto gekregen. Goede garantievoorwaarden. Kortom een prettig en vertrouwd gevoel bij zo'n dure aankoop.

Professioneel en klantvriendelijk

Service aan huis en goed geholpen en altijd klantvriendelijk

vertrouwd en eerlijk

APK laten doen, was meteen goed, met 1 aandachtspunt voor volgende keer. gewoon eerlijk advies. Geen onnodige kosten.

Helemaal top

Ik kom al heel wat jaren bij Dennis en zijn team voor onderhoud/APK aan mijn auto. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en de prijs- / kwaliteitverhouding is prima. Als er tijdens het onderhoud of de APK iets “onverwachts” naar voren komt dan word ik altijd eerst gebeld. Al is het maar voor advies. Dat stel ik zeer op prijs. Altijd goed contact met Dennis. Top gozer, top bedrijf, top team.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende begeleiding op alle facetten

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goede communicatie

We zijn inmiddels een paar jaar klant bij AutoFirst Tadema en bij iedere beurt communiceren ze helder over de werkzaamheden en is de prijs in orde. Daarnaast komen ze kundig over.

Behulpzaam en professioneel

Prettige ervaring waarbij ze net wat verder kijken dan nodig en met de juiste adviezen komen voor je auto. Goede service en prijzen.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijke garage met goede kennis van zaken.

Prettige garage die het onderhoud van een auto op een eerlijke manier uitvoert. Geen extra uitgevoerde taken als dat niet nodig is.

Zeer vakkundig

Deskundig en plezierig zaken mee te doen

deskundig, persoonlijk en servicegericht

Een storing komt altijd onverwacht. Dan is het erg prettig wanneer al het mogelijke wordt gedaan om het snel en goed te verhelpen. Bij AutoFirst-Tadema doen ze dit. No nonsense, gewoon repareren, snel en goed. Kan het bedrijf zeer aanbevelen!

Top service

Op zaterdag een auto gekocht, daarna wat problemen met stationair draaien. Op maandagmiddag kon ik terecht en met veel aandacht het probleem opgelost. Goede service en vriendelijkheid

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar, snel en eerlijk!

Fijn bedrijf met prettige en deskundige mensen. Denkend graag met je mee, doen wat goed is voor de auto, voor mij en de portemonnee :)

• Prijs/Kwaliteit

Keurige handelaar met normen en waarden en komt zijn woord keurig na

Tadema plaatse een auto op marktplaats , ik bereikte een mondelinge akkoorden met hem . Hij hield keurig aan zijn woord . Auto was niet meer of minder dan zijn beschrijving. Auto opgehaald , zeer tevereden

prima helder verhaal

keurig gebeld ,over de kosten van de reparaties

Snel, duidelijk en vriendelijk

Prima garage, kundige mensen en eerlijk advies!

Top service!

Ik kon meteen terecht met onze auto, werd netjes gebeld voor overleg. Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!!

Top service!

Betrouwbare garage met vakkennis

Goede en snelle service

Snel/vriendelijk/afgewogen advies

Uitstekende service

APK beurt naar tevredenheid uitgevoerd. Mogelijkheid tot meenemen leenfiets, zeer persoonlijke en goede service!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne garage, ik ben al jaren klant

De laatste reparatie duurde wat langer dan verwacht. Meer onderdelen moesten vervangen worden, dan in eerste instantie was ingeschat. Echter alles is in goed overleg gegaan, geen verrassingen achteraf als je de auto weer ophaalt.

• Prijs/Kwaliteit

Goede service met uitstekende communicatie

Onze auto voor een kleine beurt afgegeven bij deze garage. Vanaf het begin tot einde uitstekende communicatie en service gehad! Onze auto kan er weer tegenaan dankzij deze vakmannen. Bedankt nogmaals!

Altijd goed

Al vele jaren een uitmuntende service....

Haatlanderdijk 6 B

8263 AR Kampen