• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Breng de auto hier al een paar jaar voor APK / onderhoud. Goede service, vriendelijk personeel en voorspelbare prijzen. Betrouwbare garage!\r\n\r\nHandige SMS dienst om je op de hoogte te houden van de reparatie en kosten. Kun je terug bellen wanneer het je zelf uit komt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage. Heeft oog voor de klant. Koffie staat altijd klaar. Denkt mee met de klant. Geweldig!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autofit Tadema geeft goede en snelle service. Bovenal doet Dennis niet moeilijk. Afspraak is afspraak. Ik ben deze week wederom goed geholpen en ben weer snel op weg!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In december 2012 heb ik hier een gebruikte auto gekocht. Niets anders dan ellende met de auto gehad. Deze week heb ik de auto met plezier weggedaan. De auto had al ernstige gebreken op het moment van aankoop. Hierover is niets vermeld door de verkoper en gezien de gebreken heb ik ook twijfels over de kilometerstand die is opgegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijke mensen staan altijd voor je klaar om te helpen.\r\nDe service is goed. Ik kom er al meer dan 10 jaar en dat betekent dat ik tevreden ben.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant bij Autofit Tadema (voorheen Peter Alt) en ben zeer tevreden over de manier van werken. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Daar waar het kan dragen ze zelf opties aan om kosten te verminderen. Ze denken met je mee, halen je het vel niet over de neus en leveren goed werk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Personeel is vriendelijk en attent. Probeert,indien mogelijk, altijd te helpen; ook als je zonder afspraak langskomt met een mankementje, dat verholpen moet worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring tot nu toe. We zijn vanaf de start en daarvoor bij peter alt al bij dit bedrijf betrokken wat betreft aanschaf en onderhoud. Alleen maar positieve ervaringen. Geen gladde verkooppraatjes wat vaak tiperend is voor autobedrijven als je als vrouw alleen komt. Bij dit bedrijf wordt je serieus genomen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerdere auto\'s gekocht waarbij we altijd tot een goede prijsafspraak zijn gekomen. Eventuele gebreken aan de auto worden op een korte termijn vakkundig opgelost. Tevens wordt hierbij een \'leenauto\' ter beschikking gesteld. Zeer goede ervaring met dit bedrijf en ondanks het feit dat het vanaf mijn huis ruim 45 minuten rijden is, is dit de enige garage waar ik mijn auto\'s in onderhoud doe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf no nonsense bedrijf met goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Denkt met de klant mee zonder commerciele belangen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn prima, Dennis is een betrouwbaar persoon die zijn beloften nakomt!

voldoende, een redelijke ervaring

Haatlanderdijk 6 B