zie boven. ps. ik vind dat ik niet de verplichting moet krijgen om dit in te vullen, zodat u hier onder schrijft dat dit veld verplicht is
Vriendelijke benadering en deskundig personeel. Daarnaast zijn ze zeer betrouwbaar. Ben al zeker 25 jaar klant en ben nog nooit teleurgesteld.
Bereidwillig en correct.
Airco moest geserviced worden, mooie aanbieding bij AutoFirst. Medewerker dacht goed mee en was deskundig op airco gebied. Goed geholpen en doen niet moeilijk wanneer het net iets anders loopt.
Bij binnenkomst geen enkele reactie van degene waarnaar men zich moest richten een heel lang gesprek voerde. Of gesprek onderbreken, of in ieder geval iets zeggen dat het nog even kan duren.
De airco van mijn auto had een servicebeurt nodig (oa bijvullen). Omdat ze bij AutoFirst een aanbieding hadden, heb ik een afspraak gemaakt en kon ik snel terecht. De werkzaamheden duurden iets langer dan verwacht en ik heb niet de indruk dat de airco "kouder" is na de servicebeurt, maar de muffe geur die ik rook als ik de airco gebruikte is wel verdwenen.
Goede service en transparant
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Heb alleen maar positieve ervaringen. Denken altijd mee met de klant en zijn realistisch. in één woord: Prima!
Ik kom al jaren bij deze garage en weet dat mijn auto in goede handen, eerlijke offertes en goede service
Vriendelijke eigenaar en een goed georganiseerd team. Ik heb hier een tweedehands auto gekocht die bij hun in onderhoud was geweest. Grondige uitleg gekregen over de auto en geen moeite was teveel. De auto rijdt als nieuw. Ik kan deze garage aan iedereen van harte aanbevelen.
Binnen een uur alles geregeld !
Vriendelijk personeel en goede service
Tweede jaar op een rij voor de APK langs geweest. Goede service en betrouwbare medewerkers. Zeer tevreden!
Ik kan nog niet oordelen over de kwaliteit van het onderhoud omdat ik nog niet met mijn auto gereden heb. Maar als ik kijk naar eerdere reparaties en onderhoud zal eea wel prima in orde zijn.
Erg fijn en netjes te woord gestaan. keurige auto's verkopen ze. Zeer leuke en nette mensen.
Prima geholpen , goede service.
Fijn om zaken te doen
Snelle diagnose, know how heeft en op een vriendelijke manier de klanten benaderd.
Weer goed geholpen door de monteurs van Auto first!
Duidelijke communicatie, vriendelijke service
Vriendelijk en behulpzaam
Na een aantal mindere ervaringen met een auto verkoper / garage, was dit echt een verademing, eerlijk / kennis / komt gemaakte afspraken na, dus echt een voorbeeld van hoe het ook kan. auto zag er keurig uit. Reden met een goed gevoel naar huis in onze nieuwe occasion.
Ik kom al een aantal jaren hier voor onderhoud van de Kia Sportage. Onlangs hebben wij hier een Peugeot 107 gekocht. Wij hadden onze wensen en een budget neer gelegd . Binnen een dag hadden ze een auto voor ons . Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Niet alleen het verkopend personeel maar ook het personeel van de werkplaats hebben verstand van zaken. . Ok ik woon in Den Haag en dit bedrijf in Voorschoten dus niet echt naast de deur maar ik heb het graag voor over.
Klantvriendelijk, goede en snelle service. Eerlijk en professioneel! Ben erg tevreden over dit bedrijf. Voor een volgende onderhoudsbeurt zal ik mijn auto weer hier brengen
Vandaag een auto gekocht . Helemaal gelukkig . Ik kom er al een paar jaar voor service voor mijn vorige auto .Ik blijf hier komen ook al woon ik in Den Haag . Dit zijn vriendelijke mensen . Mensen met kennis . Ik kan echt nog van alles opschrijven wat ik over dit bedrijf vind . Maar dat is niet nodig . Gewoon een Top Bedrijf
van Beethovenlaan 67
2253BE Voorschoten