Vriendelijk, duidelijk, geen verassingen, kan altijd terecht ( komt misschien omdat ik al jaren mijn auto onderhoud/keuringen doet )
Kon best snel terecht, netjes telefoon wat het was. Eind van de dag kon ik hem weer halen. Vriendelijke en vrolijke mensen.
Vertellen het eerlijke verhaal. Doen wat ze zeggen, en super flexibel. En super aardig
Goede service, fijne garage voor apk en reparaties
Prettige behandeling
Voor mij was het de eerste keer dat ik bij deze garage kwam omdat mijn eigen garage niet meer over een werkplaats beschikte. Ik was blij verrast over de vriendelijkheid en de aangename communicatie waarbij uitgebreid werd ingegaan over de mankementen. Tussendoor werd ik gebeld over de voortgang en de uit te voeren acties. Men nam ruim de tijd om de (uitgebreide) nota toe te lichten en advies te geven. Kortom, ik kom hier gewoon terug.
Voor mijn APK en onderhoud netjes via de site een reservering gemaakt en mij blij verbaasd over alle opties die ze hadden voor vervangend vervoer. Personeel was gewoon vriendelijk en gezellig op de vroege ochtend, en werd al snel gebeld dat bij het onderdeel APK niets aan de hand was, voordat ze met het onderhoud verder gingen. Daarbij goed advies mogelijke toekomstproblemen meegekregen, met een duidelijke en prima prijs voor het oplossen van deze problemen. Zeer tevreden met deze garage.
Vooraf prijs en werk overleg
Vriendelijk personeel, snel, eerlijk.
Fijne mensen, denken met je mee. Auto dezelfde dag al klaar, erg fijn. Breng auto met vertrouwen naar hun toe.
Bij elke afspraak helpt het personeel zeer goed, altijd netjes en vriendelijk
Vriendelijk, nauwkeurig en vakkundig en dit alles voor een juiste prijs
Klanten worden gastvrij ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Mijn auto ging voor de APK keuring. Men vond tussentijds een aantal zaken die verholpen moesten worden. Daar wordt goed en transparant over gecommuniceerd maw een no nonsens verhaal. De gebreken werden snel verholpen wat zorgde voor een tevreden klant.
Ik breng al enige tijd mijn auto hierheen voor de APK, beurt en reparaties. Snel klaar, duidelijke communicatie en komen hun afspraken altijd na! :)
Mijn auto gebracht om een motorstoringslampje te laten verhelpen. Daarbij werd aangeboden om eerst algemeen naar de auto te kijken. Daar kwamen ook andere gebreken naar voren helaas. Er werd begripvol meegedacht over de juiste stappen.
Al jaren trouwe klant, altijd goede service , vriendelijk en duidelijk.
Al jaren klant ndat is natuurlijk omdat al die jaren zeer tevrden over hen ben.
Nee.
Wordt er al jaren heel fijn geholpen. Goeden vakkundig personeel
Prima garage voor het onderhoud van mijn auto. Afspraak maken gaat altijd snel. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van bevindingen en er vindt altijd eerst overleg plaats als er extra kosten bij komen. De garage is makkelijk te bereiken met de auto maar ook ov. Indien gewenst is er een leenfiets.
Er wordt goede kwaliteit geleverd tegen een eerlijke prijs. Ook wordt goed gelet op de mogelijk in de nieuwe APK-periode te verwachten problemen met de bedrijfszekerheid van de auto. Zo nodig wordt daarop geanticipeerd. Communicatie en terugkoppeling is helder.
Vanwege lek bij benzinetank gaven ze aan absoluut niet verder te rijden. Met spoed nieuwe gezocht en de auto na ruim een week, leenauto meegekregen op momenten dat ik het nodig had, gemaakt.
Ik ben wederom prettig geholpen. Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf!
Al jaren helpen ze goed, leggen uit en zijn eerlijk. Ze denken mee en ik ben van plan te blijven komen.
Vriendelijk personeel
De Overmaat 38