Vriendelijk, gemoedelijk
Een bedrijf met echte service en vakmanschap top
Prima ervaring. Goede service met uitermate vriendelijk personeel!
Eerlijke service. Goede monteurs. Je wordt altijd vakkundig geholpen. Je wordt altijd gebeld als er iets moet gebeuren wat niet afgesproken is, maar wat wel belangrijk is voor de veiligheid van jou en de auto. Kortom een garage om op terug te komen.
Meedenkend, vlot en fijne mensen
reageert direct en adequaat ben dan ook voor 100% tevreden. kan niet beter
Voor onderhoud en apk kun je met een gerust hart je auto daar achterlaten. Ze nemen contact met je op voor overige reparaties.
Heel blij met de snelle en goede service!
Onze tweede auto gekocht. Weer super goed geholpen, Personeel is zeer vriendelijk en denkt met je mee. Komen de afspraken na.
Komen altijd met een passende sdvies
Er is goede communicatie naar de klant toe mocht een eerder gemaakte afspraak niet op tijd gehaald worden. Alles is bespreekbaar en men is open, zeer gastvrij en vriendelijk.
Vriendelijke en vlot geholpen. Dik tevreden.
als wij iets hebben met de zakelijke auto's wordt het meteen opgelost zeer blij mee
Prettige samenwerking
Voor de eerste keer dat ik meegemaakt heb dat ik een occasion heb gekocht, die bij mij thuis werd gebracht om er een proefrit mee te maken. Zeer comfortabel, en het voelde direct goed. Ook kon ik mijn eigen auto goed inruilen. Daar kreeg ik een eerlijke prijs voor. Afgesproken werd dat er nog wat kleine dingetjes gedaan zouden worden en een week later was de overdracht, wederom bij mij aan huis. Dit is een perfecte manier van samenwerking en voor mij als klant zeer aantrekkelijk omdat alles in je eigen vertrouwde omgeving gebeurt. Dit kan ik iedereen aanraden.
Super service en heel klantvriendelijk! Heel blij met zo’n goede garage.
Fijne behandeling en een goede service
Nvt
Goede afspraken gemaakt. Duidelijke en complete informatie op website. Alles goed geregeld bij mij thuis!
Voelde me er gelijk thuis
Zeer tevreden hele goede serviceen staan voor je klaar l
Altijd meedenkend, vriendelijk, goede service
Onze buurt wordt geplaagd door een marter, dus manlief had een marterverjager meegenomen. Bleek bij bestudering van de gebruiksaanwijzing toch nog lastiger te zijn dan gedacht om het in te bouwen. 'Rijd maar een keer langs als het uitkomt'. Dat gedaan, en gelijk erin gezet zonder afspraak. Kwam er gelijk iemand langs om voor de andere auto wat af te stemmen (nu je er toch bent). Kortom, ze weten nog steeds wie je bent en bij welke auto's je hoort.
Ongedwongen en goedmoedige sfeer, je wordt tot niks gedwongen, en staan open voor wat onderhandeling.
Sint Michaelsberch 4
8831ZM Winsum