Voor de eerste keer klant, Vriendelijk geholpen
Vriendelijk, deskundig, ontzettend behulpzaam!
Prettig.
Staan je prima te woord.
Topservice
Goed deskundig en vriendelijk personeel. Kunnen snel terecht. Bij nood staan ze voor je klaar echt super.
goed bedrijf met idem personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam. en, niet geheel onbelangrijk, ze denken met de klant mee.
Ze kwamen vanuit het noordelijkste puntje van Friesland naar Tiel zodat ik de auto kon zien en een proefrit kon maken. Twee mannen namen er echt alle tijd voor, geweldige service! De auto zelf voldeed aan alle verwachtingen
Ik wordt serieus genomen als ik bel en ze helpen snel en kundig. Bij een andere garage moest ik een week wachten voor een afspraak terwijl m'n remmen problemen gaven, hier gingen ze meteen aan de slag terwijl ze het ook erg druk hebben
al we een probleem met de auto hebben wordt het snel en goed opgelost
Altijd vriendelijk Kundig
Zocht een grotere bestelauto hebben ze me goed mee geholpen ben er blij mee
De mensen staan altijd voor je klaar en denken in oplossingen helemaal geweldig
Betrouwbare, snelle en uiterst professionele service. De monteurs zijn bereid om stap harder te lopen en zoeken oplossingen voor alle problemen. Vriendelijke en eerlijke benaderingswijze geeft houvast als de auto je in de steek laat. Van ontvangst tot aan het uitrijden uiterst vriendelijk en duidelijk in communicatie.
Nieuwe klant bij Autofirst Menno Walinga. Werden even rondgeleid door het bedrijf, wat een leuk gebaar. Dan krijg je het gevoel dat je er toe doet als klant!
Kortgeleden is de APK uitgevoerd voor mijn auto. Ik werd voorzien van een bakje koffie tijdens het wachten. De medewerkers hebben altijd een vriendelijk woord. Daarna gelijk een afspraak gemaakt om een grote beurt te laten doen. Na het brengen van de auto ben ik naar huis gebracht en 's middags werd de auto weer thuis afgeleverd. Prima service en zeer tevreden!
Bij Menno Walinga een nieuwe auto gekocht. De auto kon na een week opgehaald worden en was buitenom volledig gepoetst. Omdat ik zonder auto zat in de week dat de auto rijklaar werd gemaakt, kon ik kostenloos een leenauto gebruiken.
Ze staan altijd klaar om te helpen, welk probleem je ook hebt.
mijn kapotte koplamp werd in 5 minuten gerepareerd
Ik ben zeer tevreden over de service, de vakkennis en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Het maken van een afspraak is zeer eenvoudig en het bedrijf houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken. Ik ben een zeer tevreden klant!
Klantvriendelijk, meedenken met de klant en een goede service.
Gewoon een tien
Sint Michaelsberch 4