Goede service, betrouwbaar, fijne mensen.
Personeel is vriendelijk, kundig en meedenkend met de klant. Tot op heden zeer tevreden!
Goede ervaring
Één van de weinige garage bedrijven welk nog de juiste service kan en wil geven aan het merk Rover.
Ze bellen altijd bij grote reparaties om te overleggen en toestemming te vragen.
Mijn 1e bezoek aan moorthaemer was voor een redelijk grote reparatie aan mijn mg zt 190. Uitstekend geholpen toen door de eigenaar en zijn monteurs. Vandaag besloten om de grote beurt en apk daarom ook door moorthaemer te laten doen en naar alle tevredenheid is mijn zt 190 met 4 nieuwe remschijven en blokken goedgekeurd en rijdt weer geweldig! Dankjulliewel team moorthaemer!
Mijn MG youngtimer breng ik al jaren naar deze gewezen MG-dealer, voor het jaarlijks onderhoud en apk. Afwijkingen onder een vooraf afgesproken bedrag worden direct gerepareerd. Duurdere evt. Na telefonisch contact. Super service.
Zeer snel, goed en deskundig geholpen.
Deskundig advies met het oog op een goede oplossing.
Al jaren ben ik klant, altijd met een uitstekende service geholpen.
Zeer correct
Wordt snel en vakkundig geholpen, niets is teveel
Ik ben al jarenlang een tevreden klant, voor de jaarlijkse controles en APK, maar ook wel voor de grotere reparaties. En altijd weet de garage mij op een zeer positieve manier te verrassen, hetzij de prijs dan wel de oplossing voor een probleem. In een woord TOPPIE, houden zo.
Goede service, correct, goede prijs kwaliteit
Op tijd geholpen, duidelijk advies, kundig en vriendelijk.
Prima service en komt afspraken altijd correct na. Wij zijn reeds lange tijd tevreden klant bij autobedrijf Moorthaemer
Oke
Dit is nog een échte garage waar zaken nog gerepareerd worden i.p.v. klakkeloos vervangen. Altijd alles in overleg en een normaal tarief, geen fratsen op de factuur.
snel tot een afspraak gekomen. Deskundig advies en goede service vanwege vervangend vervoer
Na problemen met mijn vorige garage overgestapt naar garage moorthaemer. Geen spijt gehad veel kennis van auto's en altijd klaar staan om te helpen bij klussen die ik blijkbaar toch niet zelf kon.
Goede service, eerlijke prijzen en goede communicatie
Mijn oude Rover 75 kan er weer even tegenaan!
Ik ga hier al jaren. Vriendelijk en altijd voordat er extra kosten zijn wordt dat telefonisch doorgegeven.
Oude Rijksweg Noord 16
6114JD Susteren